iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone crashed constant (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/112938-iphone-crashed-constant.html)

jiggy1965 26-02-12 13:07

iphone crashed constant
 
Ik heb een iphone 4 die sinds ik Beat Sneak Bandit heb gedownload om de haverklap crashed. Dacht eerst dat het aan Beat Sneak lag, maar later crashde hij ook met Angry Birds. Ik krijg dan meestal dit scherm:

http://img513.imageshack.us/img513/1...honefreeze.png

Daar gebeurd één van de volgende:
- hij reboot, krijg apple logo en start weer normaal op
- hij reboot, maar wordt weer zwart en blijft rebooten
- hij reboot maar er een gedeelte van het scherm op het home screen vertoont bovenstaande ruis van pixels eroverheen
- hij gaat uit en scherm wordt zwart het het backlight van het scherm lichtjes aan zodat het niet helemaal zwart is maar het licht binnen iets schijnt

Bij het laatste werkt dan een hard reset niet meer door tegelijk op Home/Sleep te drukken. Enige wat ik kon doen is de iphone zichzelf leeg te laten lopen zodat hij écht uit ging. Daarna aangesloten met kabel in stopcontact en hij startte weer op met de melding dat hij leeg was en ging opladen.

Dacht dus eerst dat het aan de Beat Sneak app lag, maar later dus ook met Angry Birds. Andere, wellicht minder zware apps als WordFeud e.d. gingen dagen zonder problemen.

Heb een gehele restore gedaan. Dat leverde tijdens het terugzetten van de apps via icloud ook al herstart problemen op. Kreeg dan weer bovenstaand scherm en hij sloot zichzelf af of rebootte. Na een tijdje ging hij wel verder met downloaden van de apps en instellingen en momenetel werkt alles weer normaal zonder vastlopers.

Hoop dat hij zo blijft gaan en dat er niet alsnog wat mis mee is. Iemand ook al eens bovenstaand scherm gehad tijdens een vastloper? Waar kan dat aan liggen? Is er dan toch iets kapot van binnen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:58.