iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s herkent simkaart niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/113926-iphone-4s-herkent-simkaart-niet-meer.html)

PWijk 11-03-12 18:17

Iphone 4s herkent simkaart niet meer
 
Hallo,

Sinds enkele weken heb ik een Iphone 4s (simlockvrij). Afgelopen vrijdag kreeg ik een updatemelding in mijn scherm. Deze heb ik uitgevoerd. Sindsdien herkent de Iphone de simkaart niet meer. Ik heb al contact gehad met de hulplijn van Apple, maar dan krijgt de simkaart de schuld, terwijl het is sinds ik de update heb uitgevoerd en de simkaart het nog steeds prima doet in mijn oude Nokia. Dus het probleem zit echt in de iphone en niet in de simkaart.

Op het forum zie ik meer meldingen, maar de oplossing heb ik nog niet gevonden. Als ik via Itunes probeer te herstellen oid dan krijg ik ook daar de melding dat er eerst een geldige simkaart in moet. De pincode heb ik trouwens al van mijn simkaart afgehaald.

Wie weet een oplossing?

Alvast bedankt.

jpwg001 11-03-12 19:42

Vraag bij je provider toch maar eens een nieuwe simkaart aan. Gewoon zeggen dat je een storing hebt. Dan willen ze hem weleens gratis aan je geven. Die oude simkaarten kunnen niet alles aan wat de nieuwere generaties wel aankunnen. Je oude Nokia heeft daar geen last van. Mijn vrouw heeft exact hetzelfde gehad. Een nieuwe sim was de oplossing.

Vonnie 13-03-12 21:07

Ik heb dit probleem 6 maanden terug gehad bij mijn iphone 4. Andere simkaart leverde niets op.
Toestel opgestuurd naar Apple en na een paar weken geduld..... een nieuwe telefoon gekregen, garantie.
Succes met je geduld...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:19.