iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Waarom slaat Outlook gegevens contacten op onder overig? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/113996-waarom-slaat-outlook-gegevens-contacten-op-onder-overig.html)

Vinzzz 12-03-12 16:23

Waarom slaat Outlook gegevens contacten op onder overig?
 
Hi allemaal,

Ik heb even een vraag over het synchroniseren van mijn iPhone met Outlook. En dan specifiek m.b.t. contactpersonen. Ik ben namelijk zwaar lang bezig geweest om de inhoud van mijn contacten netjes te krijgen. Zo heb ik telefoonnummers onderverdeeld in thuis, mobiel en werk. Mail in mail privé en mail werk. Etc.

Vervolgens heb ik mijn iPhone via iTunes met Outlook gesynchroniseerd. En wat zie ik? De helft van de gegevens is opgeslagen onder 'overig'. Zo is een nummer waar 'thuis' bij staat 'overig' geworden en ook alle adressen staan onder 'overig'. Niet handig, want ik heb laatst vanuit Outlook mijn contactpersonen moeten vervangen en toen waren al mijn eigen labels weer weg en veranderd in 'overig'. Bezigheidstherapie dus.

Wat ik nu niet snap... In Outlook heb je bij contactpersonen (als je naar een visitekaartje gaat) bijvoorbeeld ook gewoon een button met 'thuis' onder de telefoonnummers. Waarom slaat hij al die gegevens dan toch op onder 'overig'? En waarom zet hij nummers met het label 'mobiel' wel achter mobiel? Is er anders een mogelijkheid om de buttons in Outlook aan te passen? Ik wil niet nog een keer een risico lopen dat ik alles weer handmatig moet aanpassen.

Thanks alvast!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:25.