iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 bellen lukt niet na update naar IOS 5.1 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/114169-iphone-4-bellen-lukt-niet-na-update-naar-ios-5-1-a.html)

maurader 14-03-12 20:34

Iphone 4 bellen lukt niet na update naar IOS 5.1
 
Hallo iedereen ,

Ik zit met het volgende probleem:
Sinds kort kreeg ik problemen met de externe boxen van mijn iphone 4 daar deze tijdens het spelen van een spel plotseling uitvielen. Daarna kreeg ik ze maar niet meer aan de praat wat ik ook probeerde ( iphone stond niet op mute ofzo of ik had men vinger niet voor de boxen). Ik besloot dan maar om hem te herstellen met itunes en dan ook de software te updaten van ios 5.0.1 naar 5.1 (wat het probleem uiteindelijk oploste). Hierna had ik echter een ander probleem :| ... tijdens het bellen kan ik namelijk wel de persoon aan de andere kant van de lijn verstaan maar deze hoort mij niet... opnemen met de iphone lukt ook niet en als ik film heb ik geen geluid. Of het aan de microfoon ligt betwijfel ik, daar het probleem zich pas voordeed net na de update en alles voordien nog probleemloos werkte...

Wie herkent deze problemen en kan mij helpen? Heb de iphone inmiddels al meerdere malen hersteld, dit mocht niet baten

Groeten,

Vic

jpwg001 15-03-12 00:51

Misschien een hardwarefout. Ik weet niet of de speakers en de mic een onderdeel zijn. Maar dan denk ik dat daar je probleem zit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:30.