iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Agenda sync met Google vraag (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/114896-agenda-sync-google-vraag.html)

metalmakker 24-03-12 21:03

Agenda sync met Google vraag
 
Ik werk al een paar jaar met Week Cal als agenda op mijn iphone. Het is me nooit gelukt om goed te syncen met mijn Google agenda. Nu lukt het me op mijn ipad ineens wel, doordat ik daar via Microsoft Exchange de koppeling heb gemaakt met Gmail. Dat wil ik op mijn iphone ook gaan doen, maar ik wil niet twee jaar agenda info kwijtraken.
Is er een manier om alsnog alle info uit mijn agenda naar gmail te pushen?

wastaal 25-03-12 12:14

Dat ligt eraan waar je je afspraken hebt staan op je iPhone. Zoals ik het nu begrijp sync je op dit moment niet tussen Google en je iPhone waardoor je je afspraken op je iPhone in een lokale agenda hebt staan. Zodra je een exchange account toevoegd krijg je er een extra agenda bij, die van je Google account. Je afspraken blijven dan naast elkaar bestaan. Wat je evt wel zou kunnen doen is je iPhone via iTunes laten syncen met outlook oid. Dan vanuit outlook een export bestand maken wat je in Google calendar kunt importeren. Misschien dat dat eea oplost.

metalmakker 25-03-12 20:29

Juist, op zo'n manier heb ik dik twee jaar terug ook alles uit mijn PDA in Gmail gekregen toen ik een iphone kocht. Dat kan ik wel eens proberen. Wordt wel een avondje werk ben ik bang. En ik sync nu met een netbook waar geen outlook op staat, dus een ander programma proberen... Suggesties? Er zullen toch ook wel speciale agenda programma's zijn voor op je windows computer?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:36.