iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan beschadigde podcast niet verwijderen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/115345-beschadigde-podcast-niet-verwijderen.html)

KvdS 01-04-12 22:10

Kan beschadigde podcast niet verwijderen
 
1 Bijlage(n)
Normaal gesproken download ik de podcast via de iMac en zet ze daarna over naar de iPhone 4.
Vandaag deed ik de download op de iPhone. De eerste podcast was zo binnen, maar bij de tweede gaf het systeem aan dat er een fout was opgetreden. Deze fout geeft hij ook aan toen ik de podcast probeerde te downloaden op de iMac.

Ik kan oudere podcasts wel verwijderen op de iPhone, maar dit 'beschadigde' bestand niet. Het 'beschadigde' bestand is wel uit de lijst op de iMac te halen, maar niet op de iPhone. Ik denk dat er nog niets gedownload is, maar dat er alleen een verwijzing in de afspeellijst staat. Wat nu te doen om het bestand/podcast toch uit de lijst van de iPhone te krijgen?

PS achter de podcast staat een icoon (een cirkel met een klein vierkantje er in.)

KvdS 01-04-12 22:27

Ook een reset mocht niet baten om het icoon weg te krijgen.

dcl! 03-04-12 12:05

Kan je via iTunes instellen dat hij geen podcasts synct, dan syncen, en daarna weer instellen welke je wel wil hebben en opnieuw syncen? Of helpt dat ook niet.

KvdS 03-04-12 12:17

Hallo dcl,

Bedankt voor je inbreng, deze truc heb ik gisteren ook geprobeerd, maar helaas de verwijzing blijft er gewoon in staan. Ik heb de producent van de podcast gemaild dat de link niet goed werkt. Ik hoop dat de link hersteld wordt en dat daarna mijn verwijzing ook veranderd.

Gr.
Kees.

iPhoneN00b 09-04-12 18:06

Ik heb hetzelfde probleem, is er iemand die een andere oplossing weet?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:55.