iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Scherm kantelt uit zichzelf (iPhone 4) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/115542-scherm-kantelt-zichzelf-iphone-4-a.html)

Blackvelvet 04-04-12 22:41

Scherm kantelt uit zichzelf (iPhone 4)
 
Beste mensen,

Ik heb sinds 3 weken een iPhone 4. Voorheen had in een 3GS en heb daar nooit een enkel probleem mee gehad. Om maar even meteen over het probleem te beginnen.

Sinds vanmiddag draait mijn scherm ineens uit zichzelf, hier bedoel ik mee dat als ik Safari, Mail of Berichten open dat hij meteen 90 graden draait. Als ik hem kaars recht houd blijft hij in deze positie. Ik heb nog niet uitgevonden bij welke apps hij dit nog meer doet.

Ik weet dat er een rotatie lock is, maar hij deed het eerst ook goed zonder rotatie lock, dus dat vind ik geen oplossing.

Naar een lange zoektocht op internet heb ik niemand kunnen vinden met hetzelfde probleem. Ik hoop daarom dat jullie mijn gefrustreerde positie begrijpen.

Alvast bedankt!

Sam

RWK 04-04-12 22:45

Hmm.. Dat heb ik ook gewoon op mijn iPhone 4 eigenlijk. Als het mij hindert dan lock ik de scherm, dan kantelt hij ook niet meer om.

Is het probleem bij jou echt frustererend genoeg om te zeggen dat ook al heb je hem kaarsrecht, en j houdt hem iets scheef, dat hij dan direct draait?

Blackvelvet 04-04-12 22:47

Precies. En ik vind het vervelend om telkens dat slot te gebruiken omdat ik regelmatig mijn scherm kantel.

RWK 04-04-12 22:52

Dan zou het dan wel moeten. Het is geen hardware probleem. Als je enige best wil doen is je standaard instellingen even herstellen.

Verder is alleen de rotation lock de enige manier waar je deze fenomeen kan oplossen.
Een simpele oplossing voor een kleine moeite.

Blackvelvet 04-04-12 23:01

Daar heb je gelijk in. Maar als ik die standaard instellingen terug zet, behoud ik dan wel gewoon alles wat in mijn iPhone zit? Niet dat ik alles ineens weer moet instellen en synchroniseren.

RWK 04-04-12 23:37

Je gegevens behoud je maar bijvoorbeeld zou je je Wi-Fi instellingen opnieuw invoeren


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:21.