iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Frozen screen Apple 3gs Hardware of Software fout? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/115543-frozen-screen-apple-3gs-hardware-software-fout.html)

raw_25 04-04-12 22:51

Frozen screen Apple 3gs Hardware of Software fout?
 
Ik zit met het volgende probleem.

Ik heb een Apple 3gs 32g, firmware 5.1

Sinds vandaag reageert het scherm niet meer. Een harde reset wat in eerst instantie een oplossing. Na enig gebruik is de telefoon weer helemaal 'frozen' en kan ik niet meer sliden to unlock. Ook de camera functie vanuit het lockscreen werkt niet. Wel kan ik een screenshot maken door gelijktijdig de sluimer en home knop in te drukken.

Vanavond heb ik geprobeerd om vanuit iTunes een herstel uit te voeren, maar dat lukte uiteindelijk niet omdat ik de iPhone nog steeds niet kan unlocken (via een slide) Het scherm reageerde nog steeds niet.

De telefoon regelmatig 'hard' gereset (sluimer en home ingedrukt houden) was ook geen oplossing.

Uiteindelijk, na de sim verwijderd te hebben in de herstelmodus via Itunes de telefoon opnieuw geïnitialiseerd (land instellen etc) en waarempel, ik had weer een werkende iPhone. Telefoon een keer aan en uit gezet en alles functioneerde nog prima. Voorlopige conclusie. Opgelost

Totdat ik opeens tijdens het 'scrollen' tussen de verschillende schermen opeens een vreemde vertraging in het scherm kreeg en vervolgens het scherm bleef hangen (tussen 2 pagina's in) en ja hoor. Hij was weer totally frozen. Reageerde geheel niet meer op het touchscreen. Ik heb geprobeerd opnieuw alles te installeren, maar dat lukt niet meer. Ik heb nu een iPhone die nergens meer op reageert.

Heeft iemand ervaring met deze klacht?

Update: Telefoon is inmiddels opgestuurd voor reparatie..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:51.