iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone agenda sync probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/115661-iphone-agenda-sync-probleem.html)

tdewit 06-04-12 21:05

Iphone agenda sync probleem
 
Met Google al flink gezocht, maar helaas geen oplossing gevonden voor het volgende.

Sinds een paar weken heb ik een iphone van de zaak, die over Wi-Fi met Exchange synchroniseert; werkt prima. Op mijn laptop van de zaak staat Outlook; werkt ook prima. Wijzigingen in Outlook en wijzigingen op de iPhone (mail en agenda) worden keurig gesynchroniseerd.

Deze ochtend wilde ik echter wat muziek op de iPhone plaatsen. Vlug iTunes geinstalleerd op de laptop van de zaak (ben lokal admin), wat MP3's toegevoegd, synchroniseren en klaar. Ik had echter haast, waardoor ik een iTunes melding niet las (dom dom dom). Resultaat na synchronisatie is dat mijn Outlook agenda van de zaak leeg is. Dit is gerepliceerd naar Exchange, waardoor ik al mijn afspraken kwijt ben. Gelukkig stond Wi-Fi uit van mijn iPhone, waardoor ik daar nog de afspraken heb.

Na wat zoeken ben ik erachter gekomen dat de prive agenda van de iPhone (die ik overigens niet gebruik) de complete Outlook agenda van mijn PC heeft gewist. Blijkbaar stond iTunes ingesteld om die prive agenda te syncen met Outlook. Maar Outlook bevat mijn zakelijke agenda, niet prive! Nu probeer ik de Exchange agenda van de iPhone terug te syncen naar Outlook, maar dat staat iTunes niet toe; de optie kan ik althans nergens vinden.

Iemand een idee? Last resort is een restore op de zaak aanvragen van mijn mailbox, maar dat had ik gehoopt te kunnen voorkomen.

Thanks!

Ton

Cisje 25-04-12 10:55

Hi Ton,

heb jij al een oplossing gevonden? idem actie gedaan ...


Cis


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:27.