iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Oude sms berichten "zomaar" verdwenen- hoe krijg je ze terug? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116064-oude-sms-berichten-zomaar-verdwenen-krijg-terug.html)

Lieneminie 10-04-12 19:11

Oude sms berichten "zomaar" verdwenen- hoe krijg je ze terug?
 
Ik heb een iPhone 4, en kwam er kort geleden achter dat de oudste smsberichten uit een conversatie met een contactpersoon, niet meer daarin te zien zijn. Ik kan tot een bepaald punt terug door steeds 'laad eerdere berichten' te kiezen, maar hoewel hij dan een eind terug gaat, houdt die mogelijkheid op: de laad eerdere berichten knop is er niet meer, maar ik weet zeker dat er eerdere berichten waren. Ik heb de oudere berichten niet zelf verwijderd. Is er een mogelijkheid om die nog terug te halen en zo ja, hoe, zonder de laatste backup te gebruiken als ze daar nog in staan, waarbij ik dan de meer recentere berichten zou verliezen?
Degene met wie ik sms heeft de berichten ook niet meer, want hetzelfde probleem: iPhone 4, alle berichten bewaard....dachten we! Nou moet ik erbij zeggen dat we een heleboel sms'jes in die conversatie hebben staan!
Ik kon met de zoekfunctie op het forum geen topics vinden met precies deze vraag, en op de forumsite van Apple ook niet.....

Lieneminie 12-04-12 09:42

Iemand een idee, of ditzelfde probleem meegemaakt?

Justinke 12-04-12 10:31

Al eens herstellen via iTunes geprobeerd. Nadat mijn iphone defect was en ik een hagelnieuwe gekregen heb, bleken mijn vroegere smsjes na herstellen met iTunes terug op mijn nieuw toestel te staan.

jpwg001 12-04-12 11:01

Wellicht heb je geprobeerd er teveel te behouden en is je geheugen 'vol'.

mike77 13-04-12 01:26

Over een tijdspanne van?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:03.