iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone op tv (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116087-iphone-op-tv.html)

denniss90 11-04-12 01:18

iphone op tv
 
Ik ben van plan om de HDMI adapter te kopen. Zodat, ik mijn scherm op de tv krijg.

Maar, is het ook andersom mogelijk? Dat ik het beeld van de tv op mijn Iphone4 zie. Ik wil namelijk met bijvoorbeeld display recorder kunnen opnemen wat er dan op tv is. Is dit mogelijk?

Alvast bedankt voor de reacties!

apotheosis 11-04-12 01:33

Wie een iphone 4 of 4s heeft die kan een apple tv kopen en zo mirorring gebruiken, draadloos dus, zo zie je alles wat je op je iphone ziet en doet op je tv.

Wat je vraagt gaat denk ik niet maar ik kan mis zijn.

Ik heb wel een slingbox waarbij ik al mijn tv zenders op mijn laptop,pc, iphone ,ipad, android toestel kan bekijken via EDGE en 3G en Wi-Fi (als de edge snelheid hoog genoeg ligt).

denniss90 11-04-12 01:38

Dankjewel voor je reactie!

Hmm vraag het me toch af..aangezien je met de hdmi adapter wel het beeld van de iphone op je tv kan krijgen. Heb zo'n vermoede dat het andersom dan ook moet kunnen.. misschien met een bepaalde app? Zou natuurlijk geweldig zijn als je dan kan opnemen dus met bijvoorbeeld display streamer.

apotheosis 11-04-12 01:44

Mja, ik neem alles op op mijn decoder van telenet hier in belgie en ik kan dit dan ook via mijn iphone en dergelijke meer bekijken waar ik ook ben.
(via zo'n slingbox welteverstaan).

Ik heb ook die adapter maar das echt nie alles zenne,pf, die vervelende hdmi kabel zit teveel in de baan, ik houd die kabel als reserve nu mocht de Wi-Fi plat liggen, een apple tv is beter en makkelijker om via je iphone 4/4s naar je tv te streamen via de apple tv.

Maar ik kan u helaas niet helpen dat je van je tv naar de iphone kan doen ;) behalve dus als je zo'n slingbox zou kopen.
Moet je maar eens invoeren bij youtube en google :p.

Mss ander mensen hier meer weten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:14.