iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone werd warm en werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116224-iphone-werd-warm-werkt-niet-meer.html)

DvDPlayerDude 12-04-12 21:26

iPhone werd warm en werkt niet meer
 
Ik ben nieuw op dit forum, en heb een account gemaakt speciaal voor deze vraag. Daarnet werd men iPhone 3gs plots zeer warm, ik had net iemand gebeld voor het eten en toen ik na het eten eens keek was hij zeer warm geworden. Ik heb hem even buiten gelegd om af te koelen, en toen ik 30 minuutjes later terugkwam was hij afgekoeld, en stond hij niet meer aan. Ik wou hem aanzetten en dit lukte niet, ik wou hem opladen en dat lukte ook niet. Nu vrees ik dat hij kapot is maar ik hoop diep vanbinnen niet.
Weet iemand of dit een teken is van permanent kapot te zijn of dat dit te repareren is met een nieuwe batterij of iets dergelijks?
hopelijk kan iemand mij helpen maar alvast bedankt.

marvinschaap 12-04-12 22:11

Voeding waarschijnlijk kapot,

Dure reparatie.

DvDPlayerDude 12-04-12 22:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door marvinschaap (Bericht 787356)
Voeding waarschijnlijk kapot,

Dure reparatie.

Ik ken iemand die wat van Apple producten weet en mijn Wi-Fi connectie al 2x gerepareerd heeft, dus de kostprijs ligt alm heel wat lager dan in de winkels.
Maar het is te repareren dus ik heb nog wat hoop...

Macbookto 12-04-12 23:22

Ik heb iets dergelijks gehad toen ik - van achteraf gezien - de navigatie aan had laten staan. Hij was toen erg warm en helemaal leeg. Aan de oplader hielp niet. Pas toen hij er een hele nacht en een stuk van de dag aan zijn infuus gelegen had, deed hij het weer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:58.