iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   windows (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116335-windows.html)

rammie2000 14-04-12 21:45

windows
 
hallo allemaal

ik zou mijn iphone voortaan willen syncen met een laptop waar windows 7 op staat maar die iphone was vroeger (tot heden dus) aangesloten op een apple.

nu wil ik wel niet al mijn fotos en muziek enz kwijt zijn.... ik heb itunes ondertussen al geinstaleerd... maar zie dat als ik gewoon zal syncen alles zal kwijt zijn.

hoe moet ik dit vermijden?

Ray89 14-04-12 22:08

Als je jou muziek gekocht hebt van iTunes moet je de iPhone koppelen aan je win7 pc. iTunes opstarten en dan rechtermuisknop op jou iPhone en dan aankopen overzetten klikken.

Als je ze niet van iTunes hebt dan zal ik je muziek op een USB stick of externe hardeschijf zetten en op deze manier van je Mac overzetten naar je pc.

Fotos is heel makkelijk als jou iPhone ook iCloud heeft. iCloud downloaden en installeren op je pc en dan worden al j foto's automatisch gestreamd naar de aangewezen folder. Als dat niet lukt/kan zal ik het op dezelfde manier doen als muziek overzetten.

Succes

Gr. Raynor

rammie2000 14-04-12 23:18

zou ik idd zo kunnen doen. de meeste muziek die erop staat zijn van internet gehaald maar niet van itunes. mijn apps staan nu al op de comp en ie heeft een reserve copie gemaakt. raar dat ik mijn muziek en fotos dan niet vanzelf heb. nu swat de hard way dan maar.

croiman 15-04-12 01:56

exporteren of backup maken via itunes,

andere optie mss is de mappen op pc waar alle media instaat van itunes copieren na externe hdd, en pasten in itunes van nieuwe pc.

rammie2000 15-04-12 08:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door croiman (Bericht 787815)
exporteren of backup maken via itunes,

andere optie mss is de mappen op pc waar alle media instaat van itunes copieren na externe hdd, en pasten in itunes van nieuwe pc.

Pasten ;-P Owkidow. Ik ben zot van iPhone maar kan even goed met een computer overweg als een pasgeborene met een boeiing.... Ma oké. Haal er vanmiddag wel Es' me stiefzusje bij. ( zal die spruit weer eens met haar ogen draaien op mijn domme vragen.... :-D)
Mercie!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.