iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone blijft laden, dan het apple logo, doet 'ie het, gaat 'ie weer laden. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116364-iphone-blijft-laden-apple-logo-doet-ie-gaat-ie-weer-laden.html)

Sereentj 15-04-12 15:40

Iphone blijft laden, dan het apple logo, doet 'ie het, gaat 'ie weer laden.
 
Sorry voor de wazige titel, maar ik kan het niet beter verwoorden.
Ik heb een iPhone, en over 3 dagen loopt mijn abonnement af. De keuze voor sim only of andere mobiel hangt er vanaf hoe mijn iphone het doet.
Mijn iphone doet helemaal niets meer. Hij loopt vast in een scherm, dan word alles zwart en zie je een laadlogo, daarna zie je een apple logo. Dan zie je gewoon het home screen en doet hij het voor 1 minuut, dan weer laden en vervolgens krijg je 'm niet meer aan. DFU-modus doet het wel, maar ik wil 'm graag niet herstellen want dan raak ik al mijn contacten (denk ik) kwijt. Updaten werkt niet, daarvoor moet ik het toegangsscherm voorbij en dat lukt niet. En 9/10 x ziet iTunes de iPhone niet.

Wat nu?

Rhan 15-04-12 16:48

Als je een back up hebt gebeurt niks met je contacten etc.

rsnhakan 16-04-12 12:28

Als je iCloud gebruikt zijn je contacten opgeslagen op de servers van Apple/iCloud. Niet alleen je contacten, maar ook bijvoorbeeld je agenda items, notities enz. Ligt er maar net aan wat je hebt ingesteld.

Op https://www.icloud.com/ kun je je contacten, e-mails en agenda items bekijken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:45.