iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gestolen iPhone verstuurt iMessage via mijn nieuw iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/116712-gestolen-iphone-verstuurt-imessage-via-mijn-nieuw-iphone.html)

NathanBonte 20-04-12 17:26

Gestolen iPhone verstuurt iMessage via mijn nieuw iPhone
 
Enkele weken geleden is mijn iPhone 4 gestolen op café. Ondertussen heb ik al weer een nieuwe 4 die ingesteld is met mijn email adres om iMessages te versturen, hetzelfde email adres als op mijn vorige iPhone.

Nu stuurt mijn nieuwe iPhone al enkele dagen iMessages naar een belgisch nummer dat ik niet ken (in het turks). Ik heb nu dus een aanknopingspunt om de dader te vinden, een belgisch nummer waar de dief naartoe stuurt.

Het probleem is dat ik mijn vorige iPhone gekocht heb van iemand die de bon en het doosje niet meer had. Ik heb dus geen enkel bewijs dat dit mijn iPhone is, ook heb ik hem nooit via iCloud geconfigureerd waardoor ik hem niet kan traceren.

Heeft iemand een idee wat ik nu kan doen?
Alvast bedankt.

ButcherJF 21-04-12 08:31

Heb je aangifte gedaan van de diefstal? Dat kan ook zonder eigendomsbewijs. Wie weet kan de politie wat voor je betekenen.

alia9806 28-04-12 21:37

Het dat dat belgische adres ook iMessage kan, wijst er op dat het waarschijnlijk ook iCloud gebruikt, misschien kan Apple dan dat belgische adres traceren en ben je al 2% dichterbij de dader.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:21.