iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S trekt batterij leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/117027-iphone-4s-trekt-batterij-leeg.html)

Joentje66 26-04-12 11:23

iPhone 4S trekt batterij leeg
 
Sinds afgelopen maandag trekt mijn iPhone 4S de batterij heel snel leeg. Na 4 a 5 uur van gemiddeld gebruik was de batterij leeg (waar ik normaal minimaal een dag met de batterij zou doen).
Ik heb alle bekende energieslurpers (zoals 3g, locatiebepaling, bluetooth, iCloud uitgezet), maar nog deed het probleem zich voor. Vervolgens tot twee keer toe een herstel uitgevoerd met het terugzetten van de reservekopie en nog deed het probleem zich voor. Nu heb ik een herstel uitgevoerd zonder een kopie terug te zetten en nu doet de batterij het normaal.

Ik weet niet welke app of update ik als laatste uitgevoerd heb en of het daaraan ligt. Ik zou graag mijn reservekopie weer terugzetten, maar de kans dat het probleem dan terugkomt is erg groot.

Herkent iemand dit probleem? Zo ja, heb je ook een oplossing gevonden en kan iemand dat met mij delen?

het zou mij super helpen!

colliehome 26-04-12 13:07

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:11.