iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   mail blijft maar verbinden en kan niet verzenden. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/117376-mail-blijft-maar-verbinden-niet-verzenden.html)

Hotelstlaurans 03-05-12 13:56

mail blijft maar verbinden en kan niet verzenden.
 
Mijn vriend en ik hebben allebei dezelfde Iphone, zitten allebei bij dezelfde provider "orange", allebei G3, maar hebben ieder een ander abonnement qua beltegoed, internet tegoed etc. Ik heb een duurder abonnement.

Probleem

Ik maak zowel op mijn iphone als die van mijn vriend precies dezelfde email account aan met dezelfde wachtwoorden, gebruikersnaam etc. Op beide iphones komt de account er netjes in te staan. Echter het verschil is, dat op mijn iphone alles werkt, de mail wordt binnengehaald en wordt verstuurd, maar op de iphone van mijn vriend blijft het witte verbindingssterretje maar draaien, met als gevolg dat de mail af en toe wel wordt binnengehaald, maar dat hij niet wordt verwerkt en dat hij niet kan verzenden. Normaliter gaat het ophalen als volgt:

1. verbinden
2. gaat zoeken naar Email
3. download.
4. bijgewerkt.

Bij de iphone van mijn vriend blijft hij dus op verbinden hangen en blijft het witte sterretje onderaan maar draaien.

Ik heb alle instellingen tussen zijn iphone en mijn iphone vergeleken en ik kan niks vinden. Ik heb meerder keren email account verwijderd en vervolgens weer geinstalleerd, maar ook dan niks.

Heeft iemand ditzelfde probleem en weet hij of zij een oplossing.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Thx voor de reacties.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:40.