iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Slecht bereik op mijn iPhone? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/117658-slecht-bereik-op-mijn-iphone.html)

theappleboy 08-05-12 19:57

Slecht bereik op mijn iPhone?
 
Hallo,

Nadat ik écht mijn trage 3G zat begon te worden ben ik toch maar overgegaan naar de iPhone 3Gs. Ik moet zeggen het is een hele opluchting maar er is toch wel een groot probleem. Ik heb met mijn oude iPhone nooit problemen gehad met ontvangst, echter op de 3Gs lijkt het niet echt goed te gaan daarmee. Hij komt als het goed is van T-Mobile en hij heeft nu de 5.1.1 update geïnstalleerd. Heel erg vaak staat er; Geen Service, of hij blijft maar zoeken. Maar sommige plekken heb ik wel gewoon bereik. Eigenlijk gebruik ik altijd KPN maar daar was de ontvangst nóg slechter mee. Ook lijkt de telefoon keen verschil te zien tussen 2G en 3G netwerk. Als ik 3G aan of uit switch dan gaat hij niet opnieuw verbinden en zoeken naar netwerk, wat mijn oude iPhone wel deed. Misschien ligt dit aan iOS 5? Misschien zit er een bug in een app ofzo die iets blokkeert?

Ik hoop dat dit snel opgelost kan worden!

Alvast bedankt voor alle hulp!

flashingst 08-05-12 20:01

Ik heb precies ditzelfde probleem. Ik heb het pas sinds 5.1 volgens mij... Nog steeds niet een oplossing gevonden. Mijn 3Gs heeft eerder altijd goed gewerkt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:41.