iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bluetooth zichtbaarheid (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/11777-bluetooth-zichtbaarheid.html)

amphora 23-04-08 10:08

Bluetooth zichtbaarheid
 
Ik gebruik mijn iPhone in de auto met een bluetooth carkit (Pioneer autoradio met bluetooth). Pairen gaat prima. Maar de carkit maakt alleen automatisch verbinding met de iPhone als ik op de iPhone ga naar Instellingen->Algemeen->Bluetooth, want alleen dan is de iPhone detecteerbaar voor andere bluetooth apparaten. Is er een manier om de iPhone altijd zichtbaar te laten zijn? Via een kleine app of andere hack? Want iedere keer instappen in de auto en handmatig verbinding maken zit ik eigenlijk niet op te wachten.

cypher21 23-04-08 10:12

Geen probleem hier met mijn bluetooth carkit.
Carkit "pairt" gewoon wanneer ik de sleutel in het contact steek.

Welke firmware heb je? Ik heb 1.1.4 Mocht je een oudere hebben zit het probleem misschien daarin?

amphora 23-04-08 10:14

Ik heb 1.1.4 firmware. Maar dat is het probleem niet. Probleem is dat (vrijwel alle) Pioneer bluetooth radio's alleen maar auto connecten met een telefoon die discoverable is. En dat is de iPhone niet tenzij je naar instellingen gaat. Dit moet toch software matig op te lossen zijn.

alainvandeneede 09-12-09 12:48

ik heb het zelfde probleem, parot carkit. tot enkele weken geleden duurde het minuten lang, maar de verbinding kwam er wel automatisch. sinds enkele weken moet ik echt naar instellingen bluetooth om verbinding te maken.

en heb geen upgrade gedaan van de software.

Alain


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:03.