iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Na update 5.1.1. ineens (even) melding Apple ID is geblokkeerd (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/117832-na-update-5-1-1-ineens-even-melding-apple-id-geblokkeerd.html)

martwout 11-05-12 13:23

Na update 5.1.1. ineens (even) melding Apple ID is geblokkeerd
 
Beste forummers,

Ik heb gisteren de firmware bijgewerkt naar 5.1.1. (profiel moet ik nog aanpassen). Nu wilde ik net 3 updates op de iphone laden (rechtstreeks zonder de pc) en kreeg de melding dat mijn Apple ID om veiligheidsredenen was geblokkeerd. Ik heb via de beveiligingsvragen van iforgot.apple.com mijn wachtwoord gereset en een ander wachtwoord ingesteld. Heel vreemd. Ik heb mijn telefoon of andere gegevens nergens laten slingeren. Ik heb wel even mijn creditcard gecontroleerd maar daar was niets aan de hand (geen vreemde bedragen).

Loxxie13 11-05-12 18:34

Hier op zowel op ipad3 en iphone4s hetzelfde probleem. Al 3x mijn wachtwoord veranderd maar nog steeds niks. Heerlijk....

Toch nog een beetje zitten prutsen en op mijn iphone en via instellingen en apple Id uitgelogd en ingelogd en ineens werkt het allemaal weer. Nu ff op de ipad proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:13.