iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s kwijt/gejat? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/119946-iphone-4s-kwijt-gejat.html)

jamini 08-06-12 15:25

Iphone 4s kwijt/gejat?
 
Hallo,

Ik ben nieuw hier. Sinds 2 dagen is mijn telefoon kwijt. Ik weet niet waar ik hem precies ben kwijt geraakt en hoe maar ik vermoed dat het in de stad/openbaar vervoer is gebeurd. Het kan zijn dat ik ben gerold of dat ik hem gewoon stomweg verloren ben omdat ik een tas zonder rits had. Het gaat om een witte 4s 16 GB. Uiteraard al aangifte gedaan, ns gebeld, gemeente etc. maar zonder succes.

Ik heb direct mijn telefoon proberen te bellen en deze was toen nog niet uitgeschakeld, maar er werd ook niet opgenomen (telefoon stond op stilstand) een paar uur later stond hij wel uitgeschakeld :( terwijl ik zeker weet dat de batterij nog 'vol' was; ik had hem namelijk net opgeladen voordat ik hem kwijt raakte.

Ik ben bang dat hij in verkeerde handen is gekomen want waarom zou anders een telefoon met volle batterij ineens uit staan?
Kan ik hem nu nog vinden via find my iphone? Dat had ik wel aanstaan op mijn telefoon, of lukt dat alleen als hij 'aan' is?
Zijn er nog andere manieren of mijn telefoon terug te vinden?

Ik weet dat het heel erg dom is. Mijn simkaart heb ik al laten blokkeren. Telefoon had verder geen lock of pincode erop zitten, heel erg stom!! Kan ik nog iets doen om erachter te komen waar mijn mobiel is?

Ik houd al continue marktplaats in de gaten en ik hoop dat iemand hem daar aanbiedt dan kan ik de politie erop af sturen. Mijn iphone was echt heel nieuw en ik was er superzuinig op omdat ik er keihard voor heb moeten sparen. Ik ben er kapot van want alles stond erop. Kan ik dat nu nog blokkeren nu hij uit staat?

Ik wens dit niemand toe, dit is zo ongelofelijk *** :(

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 juni 2012 om 15:35 ----------

kan ik hem misschien opsporen d.m.v. zijn imei?

colliehome 08-06-12 15:39

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

ik begrijp dat je een rot gevoel hebt maar...

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie. Je kan je bij de andere aansluiten.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:40.