iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   3gs, gevalle niet meer aan, vreemd?! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/120922-3gs-gevalle-niet-meer-vreemd.html)

wikas 24-06-12 16:01

3gs, gevalle niet meer aan, vreemd?!
 
Beste,

Ik heb een 3gS, hij is een paar keer gevallen, waarbij scherm aantal keren is gebarsten. Nou dat heb ik dus mooi zelf kunnen vervangen.

Maar Paar dagen geleden is ie weer gevallen, alleen zonder barst in me scherm. Maar nu wilt ie niet opstarten.. Een vriend van mij, had een soort van losse accu, wat je in je iphone insteekt en op knopje druk, waarmee die een soort stroom stoot krijgt. Nou hiemee starten die wel op, maar wanneer ik dat ding eraf haalde viel mij iphone weer uit.

Vrijdag achtergelaten bij een gsm-specialist. Maar die heeft van alles geporbeerd, zei die.. Nieuwe scherm, nieuwe accu. Maar niks werkte..

Mabye iemand een idee?

Wikas, alvast bedankt!

apotheosis 24-06-12 18:53

Als je een iPhone telkens opnieuw laat vallen verdiend ge eens ne lap rond uw orens ze, gvdm man, hoe doen jullie dat? :-). Doe er dan een goeie hoes ofzo rond, dat is nog geen 100% safe natuurlijk maar het zal toch een beetje helpen.

Ik heb al alle iPhones gehad, allemaal vanaf 2007 en ik heb in al die jaren mijn phone slechts 2 keer laten vallen en dan nog telkens van een kleine grond afstand, mss max 30cm ofzo en ik kon ook door een reflex de val nog eens breken en de hoes helpte ook omdat deze daar vooral net opviel dusja :).
Das dus ong slechts 2 keren op 5 jaar tijd.

Ik vrees ervoor je een ander zal moeten kopen.
Je kan eraan blijven prutsen natuurlijk aangezien deze toch maar nauwelijks meer werkt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.