iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen kiestoon, luidspreker licht automatisch op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/120926-geen-kiestoon-luidspreker-licht-automatisch-op.html)

dreeten1981 24-06-12 18:39

Geen kiestoon, luidspreker licht automatisch op
 
Ik heb sinds kort problemen met mijn iPhone 4. Vaak heb ik problemen om te bellen. Wanneer ik een nummer intik, of een persoon uit mijn contactgegevens aantik en ik naar het 'belscherm' ga, dan licht de knop LUIDSPREKER automatisch op. Hierdoor heb ik GEEN kiestoon, en kan ik niet spreken met de persoon. Ik hoor dus m.a.w. geen geluid, terwijl mijn contactpersoon wel zijn/haar telefoon hoort rinkelen.

De knop Luidspreker uitzetten werkt niet. Ik heb al een reset gedaan en eveneens de iPhone terug naar fabrieksinstellingen gebracht, maar geen oplossing. De iphone is ook niet nat geworden of is niet in de grond gevallen.

Iemand die dat al heeft voorgehad of een oplossing weet?

Little John 24-06-12 20:29

Ik heb daar weleens last van gehad, vooral in combi met bluetooth, en headset. Echter vanaf 5.1.1 heb ik daar geen last meer van.

Mijn oplossing toen was bluetooth uitzetten.

Reginake 25-06-12 16:04

Ik had hetzelfde en was volgens de helpdesk een hardware-fout...mijne is binnen voor reparatie.
Zit nu ook met probleem :-( weet niet hoe ik in itunes aan mijn contacten geraak....en mijn zus is jarig dus MOET haar nr hebben :-(((((


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:37.