iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Stof(je) onder scherm iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/121109-stof-onder-scherm-iphone.html)

Discovire 27-06-12 21:26

Stof(je) onder scherm iPhone
 
Goedenavond,

Enige tijd geleden kwam ik tot de ontdekking dat er zich een stofje bevindt onder het scherm van mijn iPhone 4S. Aangezien ik de telefoon kort daarvoor gekocht heb, ging ik ervan uit dat het al bij de levering onder het scherm zat. Bovendien is mijn hoesje van leer en is de kans klein dat door mijn toedoen - ik ga altijd erg netjes met de iPhone om - stof onder het scherm zou kunnen komen.

Na telefonisch contact opgenomen te hebben met Apple, kwamen zij met de volgende mogelijkheden:
  1. iPhone opsturen (kwijt voor 9-17 dagen) voor reparatie;
  2. iPhone ruilen (koerier komt langs en ruilt iPhone om voor nieuwe), kost eenmalig 29 euro.

Wanneer blijkt dat het stof van buitenaf is en dus niet uit de fabriek komt, moet ik in beide gevallen 250 euro extra betalen.
Mede doordat het stof niet erg groot is en reparatie bij Apple veel risico's met zich meebrengt, heb ik het enige tijd laten rusten. Toch merk ik dat het stof erg hinderlijk is als je de iPhone gebruikt, vooral op lichtere schermen. Ik heb gezocht op internet naar reparatiemogelijkheden, maar kwam tot de ontdekking dat dit gauw veel geld kost (bijvoorbeeld 119 euro).

Mijn vraag is of er iemand een soortgelijk probleem heeft gehad en of er wellicht goedkopere reparatiemogelijkheden zijn - mijn scherm werkt immers nog helemaal perfect. Bedankt!

Het stof uitvergroot

King1987 27-06-12 22:53

Stap in de auto naar Amsterdam, naar de officiele appelstore. Dan kan je daar gewoon omruilen bij de Genuis bar. Weet niet of het echt nodig is, maar wellicht moet je een afspraak maken.

Discovire 05-07-12 16:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door King1987 (Bericht 805570)
Stap in de auto naar Amsterdam, naar de officiele appelstore. Dan kan je daar gewoon omruilen bij de Genuis bar. Weet niet of het echt nodig is, maar wellicht moet je een afspraak maken.

Ben vandaag naar Amsterdam gegaan en heb hem inderdaad kunnen omruilen voor een nieuwe. Bedankt!

Zou het stof wellicht uit mijn hoesje gekomen kunnen zijn en is het daarom slim om een ander hoesje te kopen, of heeft dat er niets mee te maken?

gelderjg 05-07-12 18:24

Nee hoor, kan niet van hoesje komen. Heeft er al gezeten.....Kan niets tussenkomen.....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:29.