iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hoe ALLEEN contacten terugzetten vanuit de reservekopie van iCloud én iTunes? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/121214-alleen-contacten-terugzetten-vanuit-de-reservekopie-icloud-itunes.html)

lvc 29-06-12 20:26

Hoe ALLEEN contacten terugzetten vanuit de reservekopie van iCloud én iTunes?
 
Ik ben mijn telefoonnummers kwijt van mijn contacten.

Volgens mij is het gekomen doordat de Vodafone app "Contacten Backup". tijdens zijn backup-proces is afgebroken.

Hoe krijg ik nu al mijn telefoonnummers, danwel mijn oorspronkelijke contacten weer terug op mijn iPhone??

Ik wil verder niets herstellen (apps, notities, etcetera) want de laatste backup van mijn iPhone op iTunes is van een half jaar geleden. De reservecopy op iCloud is van vandaag zegt iTunes. Maar als ik online kijk op iCloud zie ik dat hij de contactgegevens al heeft gesynchroniseerd. Dus daar zitten ook geen telefoonnummers meer in. Of staat dat los van de reservekopie die iCloud in zijn geheel maakt zoals staat vermeld in iTunes?

Kan iemand mij helpen?? Bij voorbaat dank...

KvdS 29-06-12 23:23

Dan zou ik je iPhone aan de kabel leggen.
iTunes starten en iCloud uit zetten.
Ga naar het tabblad van je contacten en daar kan je aangeven dat bij de volgende sync je PC master is. Als je dat doet maak je een backup op je PC, maar dan worden wel al je contact gegevens van de PC naar je iPhone gezet.

lvc 30-06-12 00:17

Dank je wel voor je antwoord. Ik heb echter een windows computer... dat betekent dat als ik ga synchroniseren met Outlook (dat is me al een keer eerder gebeurt) dat hij alle informatie verkeerd in mijn iPhone zet (draait bijvoorbeeld gegevens om), plus nog eens alle contactpersonen van mijn email. Dat werkt dus helaas niet voor mij :s

KvdS 30-06-12 07:16

Jammer, ik kan niet anders zeggen dat een Mac en een iDevice heel goed communiceren, zodat je dergelijke problemen niet krijgt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:27.