iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone 3 dood? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/122009-iphone-3-dood.html)

patwil 16-07-12 12:54

iphone 3 dood?
 
lezers,

heb iphone3 die dood is,het volgende is er aan de hand,kan niet meer software laden via itunes geeft dan foutmelding 40...heb het geprobeerd in dfu modus en firmware ios 4.2.1 te installeren,maar geeft dan zelfde foutmelding,wie weet raad...??

Timmy89 16-07-12 15:24

Fout 2, 4 (of -4), 6, 40, 1000, 9006
  1. Volg de stappen in Problemen met beveiligingssoftware oplossen. Door beveiligingssoftware van andere fabrikanten te verwijderen, lost u deze fouten vaak op.
  2. Software van andere fabrikanten kan uw standaardpakketgrootte in Windows wijzigen door een TcpWindowSize-invoer in uw Register in te voeren. Wanneer uw standaardpakketgrootte verkeerd is ingesteld, kunnen deze fouten optreden. Neem voor assistentie contact op met de fabrikant van de software die de wijziging van de pakketgrootte instelde of raadpleeg dit artikel van Microsoft: Het internetprotocol (TCP/IP) herstellen.
  3. Controleer of toegang tot de poorten 80 en 443 is toegestaan in uw netwerk.
  4. Controleer of de communicatie met albert.apple.com of photos.apple.com niet is geblokkeerd door een firewall of andere instellingen voor internetbeveiliging.
  5. Negeer het .ipsw-bestand, open iTunes en probeer de update opnieuw te downloaden. Raadpleeg de stappen onder Geavanceerde stappen > Het iOS-softwarebestand (.ipsw) hernoemen, verplaatsen of verwijderen hieronder voor de locatie van bestanden.
  6. Herstel uw apparaat terwijl het is verbonden met een ander netwerk.
  7. Herstel op een andere computer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:37.