iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen bij het afsluiten van iphone 4s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/122345-problemen-afsluiten-iphone-4s.html)

oelare 23-07-12 17:18

Problemen bij het afsluiten van iphone 4s
 
Hallo, Sinds enkele weken heb ik een Iphone 4S, in het begin ging alles goed maar sinds een paar dagen, wanneer ik mijn toestel wil afsluiten, krijg ik bij het duwen op de on/off knop, na enkele seconden telkens het scherm om hem effectief uit te schakelen alsof ik de on/off knop ingedrukt heb gehouden. Wanneer ik dan op annuleer duw gaat hij in rust. Ik moet nu dus telkens wachten tot wanneer ik deze optie krijg en dan nog wachten tot hij uitgaat, dit heb ik niet op mijn Ipad. Ik vroeg mij af of er nog mensen zijn met dit probleem en of dit kan verholpen worden. Alvast bedankt.

Gilles111 24-07-12 20:12

Sorry, maar ik begrijp je niet helemaal. Als je enkele sec. de aan/uitknop indrukt is het juist de bedoeling dat je de schuif uitzetten te zien krijgt? Als je hem in ruststand wil zetten, alleen even heel kort indrukken. Of bedoel je dat niet?

ButcherJF 25-07-12 07:36

Ik begrijp dat je de aan/uit knop kort indrukt, maar dat die kennelijk blijft hangen. Doe eens een harde reset, kleine kans dat het helpt.
Anders mogelijk de knop (laten) vervangen, is helaas een probleem wat vaker voorkomt. Mogelijk heb je nog garantie?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:04.