3G schakelt altijd terug aan.

3G schakelt altijd terug aan. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik merk sinds geruime tijd dat de batterij snel leeg is. De oorzaak heb ik gevonden. Als ik 3G uitzet en bijv na een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 August 2012, 16:05
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard 3G schakelt altijd terug aan.

Hallo,

Ik merk sinds geruime tijd dat de batterij snel leeg is.
De oorzaak heb ik gevonden. Als ik 3G uitzet en bijv na een half uur ga kijken is 3G terug aan.

Hoe kan dat????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 August 2012, 16:25
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Hallo,

Ik merk sinds geruime tijd dat de batterij snel leeg is.
De oorzaak heb ik gevonden. Als ik 3G uitzet en bijv na een half uur ga kijken is 3G terug aan.

Hoe kan dat????
De 4s heeft geen aparte chip voor 3G, dit is dus niet los uit te zetten
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #3  
Oud 5 August 2012, 16:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.204
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
De 4s heeft geen aparte chip voor 3G, dit is dus niet los uit te zetten
Ik kan op mijn iPhone 4S 3G wel uitzetten Wil je een screenshot zien
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 5 August 2012, 16:32
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik kan op mijn iPhone 4S 3G wel uitzetten Wil je een screenshot zien
Idem hier maar hij springt gewoon spontaan weer aan na een tijdje.
  #5  
Oud 6 August 2012, 12:38
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2012
Berichten: 124
Standaard

Probeer is vliegtuigstand? Wi-Fi en bellen enz doet het dan ook niet maar je kunt het ff aan en uit zetten. sommige problem los je daar mee op heb ik gehoord...
  #6  
Oud 13 August 2012, 10:17
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2012
Berichten: 133
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Als ik 3G uitzet en bijv na een half uur ga kijken is 3G terug aan.

Hoe kan dat????
Mijn iPhone 4S doet dat sinds een dag of 4-5 ook ineens. Na verloop van tijd zet hij uit zichzelf 3G gewoon weer aan.
Gisteren zette ik het 'schuifje' maar weer eens op uit. Ik bleef even wachten en zag dat de telefoon wat moeite had met het vinden van het normale signaal en toen zag ik hem 'live' uit zichzelf weer op 3G schuiven.
Het is geen gigantisch probleem maar ik wil dat zelf bepalen en niet dat de telefoon dat doet.

In navolging van de eerdere posters; iemand een idee??
  #7  
Oud 14 August 2012, 23:26
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik kan op mijn iPhone 4S 3G wel uitzetten Wil je een screenshot zien
Blijft dit ook voordurend uitstaan 't schakelaar ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi altijd aan erik1995 Jailbreak apps en thema's 5 4 October 2010 18:42
3G altijd aan daaf85 iPhone algemeen 8 21 September 2008 17:08
Safari springt altijd terug naar springboard bij checken mijnpostbank.nl orli iPhone algemeen 11 20 July 2008 07:49
1.1.2 Wi-Fi altijd aan ?!?!?! Frits Archief 6 3 January 2008 11:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:58.