iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ik ontvang geen Push berichten op mijn 3G! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/123107-ontvang-geen-push-berichten-op-mijn-3g.html)

3iphone 08-08-12 18:14

Ik ontvang geen Push berichten op mijn 3G!
 
Hallo allemaal,

Ik heb een lange tijd op internet zitten zoeken maar aangezien ik er niet uit ben gekomen heb ik toch besloten me hier aan te melden en een bericht te plaatsen! Het probleem luidt als volgt:

2 Weken geleden kocht ik een Samsung Galaxy Mini 2 in de winkel, ik vond het echt een vreselijk rottoestel en besloot daarom een iPhone 3G van iemand over te nemen. De telefoon werkt perfect en heeft 16GB (kleur zwart) en draait op de 3.1.3 software update omdat mij is aangeraden niet verder te updaten.

Wat nu het probleem is, is dat ik geen push berichten ontvang. Als ik bijvoorbeeld een Whatsapp bericht krijg dan zie ik dat niet, wel als ik de app zelf open. Het is dus erg vervelend omdat ik nooit weet wanneer ik berichten krijg!

Het toestel komt van T-Mobile en is via iTunes simlockvrij gemaakt dus dat zou geen problemen moeten opleveren, de baseband is niet de iPad baseband (kwam op Google vrij snel daarop uit maar dat heeft hij gelukkig niet).

Ik las iets van een Push Fix en iets met Cydia ofzo maar daar wil ik graag eerst wat meer over weten voor ik iets ga doen, ben tenslotte heel erg blij met deze iPhone!

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft voor dit vrij irritante probleem!

In ieder geval alvast bedankt,

Gr.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:20.