iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   "De postbus kan niet worden verwijderd op de server" (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/123153-de-postbus-niet-worden-verwijderd-op-de-server.html)

concorddawn 09-08-12 14:39

"De postbus kan niet worden verwijderd op de server"
 
Hi folks,

Ik werk met Hotmail en ontvang mijn e-mails dus via Exchange op mijn Iphone 4S. Vandaag wilde ik mijn e-mails wat overzichtelijker schikken en dus begon ik op mijn computer aan een opkuis in Hotmail. Hierbij heb ik enkele zelf aangemaakte mappen hernoemd, verwijderd,... Dit werd telkens onmiddellijk gesynchroniseerd met mijn iphone. Vraag me niet hoe ik het geflikt heb, maar ineens had ik nog 2 mappen op mijn iphone staan die niet meer in mijn hotmail op de pc stonden. Het probleem is dat ik dus geen mails naar deze mappen kan verslepen op mij iphone want dan krijg ik de melding "het bericht kan niet worden verplaatst naar de postbus" (aangezien ze eigenlijk niet meer bestaan). Wanneer ik de postbus op mijn iphone dan wil verwijderen, lukt dit ook niet en krijg ik de melding "De postbus kan niet worden verwijderd op de server".

Hoe kan ik deze postbussen alsnog verwijderen? Thanks for any feedback!
:)

Guest-20180928213307 09-08-12 15:18

Mailbox van je iphone doen en terug installeren misschien??

concorddawn 09-08-12 15:32

Wilde dit vermijden omdat ik schrik had dat al het oude dan niet zichtbaar was op iphone, maar heb hotmail dan toch maar opnieuw geïnstalleerd maar mijn vrees bleek onterecht :) thanks voor je reactie!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:51.