iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Het schermpje (ipod, safari, mxtube) valt telkens na een tijd vanzelf uit.. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/12322-schermpje-ipod-safari-mxtube-valt-telkens-na-tijd-vanzelf.html)

orli 04-05-08 10:43

Het schermpje (ipod, safari, mxtube) valt telkens na een tijd vanzelf uit..
 
Ik heb een probleem, als ik mxtube opendoe dan valt die soms wel eens uit en gaat die gewoon terug naar de deasktop ik dacht dat het aan mxtube lag maar dit heb ik nu met alles. safari en ipod ook. Als ik op internet zit bijv (mijn postbank om mn saldo te checken), dan valt die gewoon na 2 seconden uit en gaat die terug naar de homescreen of andere pagina valt die ook gewoon uit, ook met me ipod functie als ik scrol tussen de liedjes door of zelffs naar een liedje luister valt die gewoon uit en gaat die terug naar de homescreen. Ik heb dit nu steeds vaker en vaker, het begint met behoorlijk te irriteren.

Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Michael 04-05-08 11:06

Misschien handig om eens een restore te doen

orli 04-05-08 11:42

dat kan ik niet zelf moet een vriend voor laten komen en die rekent dan 20-30 euro ervoor lekkere toestel dan als ik telkens bij elk probleempje een restore moet gaan doen

Michael 04-05-08 11:44

Tuurlijk kan je dat zelf. De unlock van je iphone blijft bestaan bij een restore. Gebruik iliberty+ om te activeren en de installer erop te krijgen. Kijk in de wiki of bij de handleidingen hoe je het moet doen. Een kind kan de was doe en het schilt je een hoop geld.

croiman 04-05-08 13:55

ik raad ook een restore aan, ik ga mee met de motie van Michael


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:50.