iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem met Mail van iPhone. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/123906-probleem-mail-iphone.html)

Basaarts 27-08-12 13:42

Probleem met Mail van iPhone.
 
Hoi,

Ik heb al het een en ander bekeken hier op het forum maar ik kan mijn
probleem niet echt ergens vinden.

Het probleem is dat mijn Mail op mijn iPhone lijkt alsof hij automatisch berichten verwijderd. Ik ontvang bijvoorbeeld vandaag een mailtje en over een paar dagen staat hij niet meer in mijn inbox. ik moet dan dus via safari naar hotmail.com om daar alsnog in te loggen en mijn mail daar te lezen. Het probleem doet zich echt alleen voor op mijn iPhone, er is verder niks aan de hand met mijn mail als ik die op internet wil checken.
iemand een idee?

thanks alvast!

Bas

xynta 27-08-12 13:47

Je kan in mail instellingen opgeven en dan instellen hoeveel berichten die moet tonen. Het laten zien van alle berichten met behulp van IMAP kost namelijk veel verkeer omdat elke keer als je de e-mail inbox opent deze berichten opnieuw worden binnen gehaald. Het vertraagt ook de weergave van de INBOX. Persoonlijk laat ik in mijn inbox de berichten van de afgelopen 30 dagen zien, en alle berichten in een folder.

Pikkelateur 27-08-12 13:51

Dit kan je gewoon instellen hoelang je berichten zichtbaar blijven in je mail op de iPhone.
Dit doe je als volgt: Instellingen -> E-mail, contacten, agenda's -> Kies hier je betreffende account -> Synchr. e-mail en daar kan je wijzigen hoelang het op je iPhone moet blijven staan. Suc6


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:59.