iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   App data volledig verwijderen?! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/123958-app-data-volledig-verwijderen.html)

Flock 28-08-12 12:46

App data volledig verwijderen?!
 
Hi guys,

Even een vraag mbt het verwijderen van app data..
In het begin toen ik mijn telefoon kreeg had ik het spel "where's my water" gedownload en gespeeld..deze heb ik destijds weer verwijderd via de officiële manier..maar omdat ik vorige week op vakantie ging wilde ik iets hebben om in het vliegtuig de tijd door te brengen, zodoende weer dat spel opnieuw gedownload en wat blijkt nu..Alle behaalde levels en data stond er gewoon nog in?! Heb hier al eens gezocht en de meeste zeggen dat als je hem verwijder via het kruisje, dat ALLES weg is?? Niet dus, maar iemand een idee waar ik opgeslagen data kan vinden in de root van de telefoon?? Dan kan ik eens kijken of er meer is blijven hangen van andere (verwijderde) apps Alvast bedankt! Greetz

XIII 28-08-12 12:51

Geen idee of dat bij dit spel het zo is, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat een spel de voortgang met een server synchroniseert (bv. via GameCenter of vergelijkbare 3rd party technologie).

Flock 28-08-12 12:59

Ik heb game center niet in gebruik, ook sync ik de Apps niet met iCloud of dergelijke..enige wat ik gebruik is DataDeposit icm dropbox, maar dan kies ik handmatig welke game ik sync..maar heb dat bij deze game nooit gedaan! ;)

Nikooos 28-08-12 16:01

De game kan de info natuurlijk ook zelf op hun eigen servers opslaan. Als developer heb je verder geen mogelijkheid om data op je telefoon op te slaan, zonder dat dit wordt verwijderd als je de app weg gooit.

IRom 31-08-12 18:33

volgens mij identificeren ze je iphone en slaan ze de gegevens op op hun eigen server onder jouw iphone code als je dan terug komt word dit weer geladen. Toen ik mijn iphone overnieuw instelden waren wel alle gegevens weg. Volgens mij word er dan een nieuwe code toegewezen aan je iphone.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:54.