iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs 16gb wil geen nieuwe firmwire installeren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/124044-iphone-3gs-16gb-wil-geen-nieuwe-firmwire-installeren.html)

DisasterZany 29-08-12 21:18

Iphone 3gs 16gb wil geen nieuwe firmwire installeren
 
Hallo allemaal,

Ik heb hier een Iphone 3GS waar ik eerst firmwire 4.2 op had staan en die was gejailbreaked. Nu wou ik hem upgraden naar die nieuwst IOS versie maar hij kon eerst al de nieuwste versie van IOS vinden voor mijn Iphone en toen ik die maar zelf had gedownload en wou installeren gaf hij een foutmelding dat er een onbekende fout was opgetreden (1611).

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen dus gewoon ervoor zorgen dat ik weer IOS erop kan zetten want nu kan ik helemaal niks meer behalve dan hem opstarten waarna hij blijft hangen op het apple teken en daarna zegt ie dat ik hem moet verbinden met Itunes.

Mvg
DisasterZany

XIII 29-08-12 21:39

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:35.