iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Whatsapp geeft tijdelijke nummer weer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/124554-whatsapp-geeft-tijdelijke-nummer-weer.html)

Ghiesje 10-09-12 19:03

Whatsapp geeft tijdelijke nummer weer
 
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ik heb een iPhone 3 GS. Per vandaag ben ik (met nummerbehoud) overgestapt op Telfort. Op zich werkt alles prima, ik kan telefoontjes ontvangen, ik kan bellen, ik ontvang berichtjes en ik kan berichtjes versturen, allemaal met mijn nummerbehoud-nummer (dus mijn originele oude nummer). Echter ik heb een probleem met WhatsApp. Als ik daarmee een berichtje verstuur ziet de ontvanger mijn tijdelijke Telfort nummer en niet mijn eigen nummer (of naam als ik bij hun bekend ben). Als ik naar de instellingen ga (instelling/chatinstellingen/geavanceerd) dan zie ik daar ook het tijdelijke nummer van Telfort staan. Ik heb wel een sms-bericht ontvangen met een WhatsApp code maar ik weet niet wat ik daarmee moet doen. Graag roep ik jullie hulp in. [/SIZE][/FONT]

robijnv 10-09-12 20:07

Misschien heb je hier iets aan?

Ghiesje 10-09-12 20:13

Hallo Robijn.

Bedankt voor je snelle antwoord. Echter het probleem is dat ik mijn telefoon nummer niet kan wijzigen, ik kan dan alleen mijn account verwijderen waarbij ik dan ook de gesprekgeschiedenis kwijtraak. Op zich zou dat geen probleem zijn, maar dan moet ik mij waarschijnlijk ook weer opnieuw aanmelden voor whatsapp.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:03.