iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen met muziek afspelen op iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/125122-problemen-muziek-afspelen-op-iphone.html)

ponyrenfan 18-09-12 21:54

Problemen met muziek afspelen op iPhone
 
Hooi iedereen,

Ik heb sinds enkele maanden een iPhone 4 8GB en het bevalt met opzich prima.
Ondanks dat er een enorme barst in het scherm zit dan, en ik verder ook nog een aantal problemen heb.

Om te beginnen, sinds kort als ik muziek wil afspelen, weigert mijn iPhone geluid te maken, of ik nu oortjes in heb of gewoon via de speakers een liedje afspeel, er komt geen geluid uit. Beltonen en dergelijken kunnen wel, video's, filmpjes op youtube en muziek niet. Wat ik dan te zien krijg is gewoon hetzelfde scherm als voorheen, toen de muziek wel gewoon kon afspelen, alleen dan zonder volumebalkje. Als ik op play druk zie je ook het aantal seconde dat je iets aan het afspelen bent maar je hoort gewoon niks. Hoe kan ik dit oplossen?

Verder wilde ik ook graag vragen hoe het precies zit met backups maken voor je muziek. Ik heb een verzekering en ik wil mijn iPhone graag opsturen (ook in verband met de enorme krassen) maar ik ben bang dat ik alle muziek kwijt raak. Ik heb ingesteld dat ik backups maak elke keer als ik hem aansluit op iTunes maar ik kan de backup bestanden simpelweg niet openen. Ik heb de muziek verder ook niet op mijn computer staan, en ik kan ook niks kopieren vanuit iTunes om dit in een mapje te bewaren. Als de iPhone niet aangesloten is kan ik alsnog niks openen. Verder was mijn vraag ook, of de iPhone een backup maakt van alle foto's, video's en contacten die ik erop heb staan.

Ik hoop op snel antwoord,

Bij voorbaat dank,

Nadia

Werner1963 19-09-12 07:59

Het volumebalkje kan je misschien hoe raar het ook klinkt oplossen door de dock connector te reinigen met een borstelje ( pure alcohol)

Aangekochte apps, video's en muziek kan je gratis opnieuw downloaden

gratis 3 handige kopieer tools voor de iPhone
Deze lijken gratis te zien maar heb ze zelf niet geprobeerd

ponyrenfan 20-09-12 20:24

De tip heeft helaas niet gewerkt,
De link die je stuurde is voor Mac en ik heb een Windows (PC)
Dus dat gaat 'm niet worden helaas.
Toch bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:55.