iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iOS 6: Batterij probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/125255-ios-6-batterij-probleem.html)

Dcraft 04-01-13 20:33

Ik weet niet of dit topic nog actief is, maar ik heb de oplossing geprobeerd met reboot + doorladen (zelfs 24uur) en geen oplossing. De telefoon wordt ook warm en is op het moment binnen een uur of 6 volledig leeg, je ziet het gewoon gebeuren!

Oh ja, Iphone 4 met iOs 6.0.1 en net zoals vele anderen, van de ene op de andere dag was dit probleem er (nu denk ik een dag of 3). Probeer het nu met een herstel naar de fabrieksinstellingen en dan handmatig alles instellen.

Update: Heb alles nu terug gezet zoals eerder aangegeven in verschillende draadjes. Nu afwachten of dit lukt of is er nog iemand met DE oplossing?

Dcraft 05-01-13 16:51

Herstel gedaan en een kale installatie uitgevoerd. Batterij verbruik is iets beter geworden, maar het warm worden is alleen maar erger. In de auto via bluetooth carkit verbonden een klein kacheltje in de zak.

Gewoon bellen, behoorlijk warm toestel aan het oor. Ik begrijp er niets meer van. Het een iPhone vind ik toch een prettig toestel, alleen nu het warm worden en extreem batterij gebruik aan de orde van de dag is baal ik er toch wel een beetje van.

Iemand nog andere ideeën?

henk19 11-01-13 15:56

Ik had het ook, dat mijn iPhone heel warm werd en later bleek dat hij 2.1 GB aan data had binnengehaald over 3G in een nachtje:mad:

d3debian 16-02-13 16:25

Nu met iOS 6.1 gaat de batterij zeker twee keer zo lang mee als 6.0
Het viervoudige zou ook kunnen, het verschil is zeer groot.
Voorheen 1 keer per 2 dagen opladen, nu na 5 dagen nog 42% over bij ongeveer hetzelfde gebruik!
Enfin, ik ben erg blij maar durf geen software-update meer te doen mocht dat nog eens kunnen.
Het batterijverbruik kan er alleen maar slechter van worden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:45.