iPhone 4S ambient light sensor

iPhone 4S ambient light sensor discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Sinds ik gister geupdate heb naar iOS 6 .0 werkt de auto brightness niet meer??, in het donker dimmed ie niet, en buiten wordt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2012, 22:26
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard iPhone 4S ambient light sensor

Hoi, Sinds ik gister geupdate heb naar iOS 6.0 werkt de auto brightness niet meer??, in het donker dimmed ie niet, en buiten wordt ie niet meer feller.. Als ik de `pas auto aan`optie aan en uit zet veranderd er niks.?, Ik heb al factory reset gedaan , helpt niet, firmware opnieuw gedownload via itunes.. helpt ook niet.. is me sensor nu kapot?, of is dit een software probleem.. denk het 2e omdat ie in ios 5.11 gewoon werkte. iemand idee`s ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2012, 09:44
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2012
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door janto1987 Bekijk bericht
Hoi, Sinds ik gister geupdate heb naar iOS 6.0 werkt de auto brightness niet meer??, in het donker dimmed ie niet, en buiten wordt ie niet meer feller.. Als ik de `pas auto aan`optie aan en uit zet veranderd er niks.?, Ik heb al factory reset gedaan , helpt niet, firmware opnieuw gedownload via itunes.. helpt ook niet.. is me sensor nu kapot?, of is dit een software probleem.. denk het 2e omdat ie in ios 5.11 gewoon werkte. iemand idee`s ?
Je moet even afwachten, hij heeft het bij mij ook even niet gedaan. Ik heb de helderheid van het beeldscherm laag gezet. Auto uit en aan. Nu functioneert hij perfect. Ook reageert hij nu sneller dan voorheen
  #3  
Oud 21 September 2012, 10:44
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

Ok. Dan wachten we ff. De solider staat hier trouwens in het midden
  #4  
Oud 21 September 2012, 11:59
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 568
Stuur een bericht via MSN naar flappah Stuur een bericht via Yahoo naar flappah Send a message via twitter to flappah
Standaard

Ha! En die van mij werkt nu *eindelijk* met de iOS6 update. Heeft nooit gewerkt maar nu doet ie het prima! Geen "schijnwerper" meer in de nacht!
  #5  
Oud 21 September 2012, 12:31
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

Lol . Het tegenovergestelde hier. Eerst werkte ie perfect met 5.1.1 en nu met 6.0 niet meer. Als ik pas auto aan uitzet en weer aan zie ik geen verschil
  #6  
Oud 21 September 2012, 13:52
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 568
Stuur een bericht via MSN naar flappah Stuur een bericht via Yahoo naar flappah Send a message via twitter to flappah
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door janto1987 Bekijk bericht
Lol . Het tegenovergestelde hier. Eerst werkte ie perfect met 5.1.1 en nu met 6.0 niet meer. Als ik pas auto aan uitzet en weer aan zie ik geen verschil
Ik blijf dat heel vaag vinden weet je. Want zo was ie dus ook bij mij voor 6.0. Heb het nooit begrepen wat nu de reden was. Maar goed, ik heb nu weer andere problemen met 6 (iTunes Match werkt niet.. *zucht*) dus ben bezig te restoren. Zul je meemaken dat zometeen dimming feature niet meer werkt!
  #7  
Oud 21 September 2012, 21:01
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 11
Standaard

Mijn automatische helderheid werkt op mijn iPhone 4s ook niet meer. Op mijn iPad 2 werkt ie nog wel na de update naar iOS 6. Iemand een oplossing?
  #8  
Oud 21 September 2012, 21:04
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Ik heb ook al ondervonden dat hij het soms wel en soms niet doet.

Maar waaraan het ligt of wat de oplossing is... Wss een bug.
  #9  
Oud 21 September 2012, 21:08
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 568
Stuur een bericht via MSN naar flappah Stuur een bericht via Yahoo naar flappah Send a message via twitter to flappah
Standaard

Het rare is dat ie het bij mij nu heel consequent goed doet. Met iOS4&5 op de 4 en iOS5 op de 4s heeft het bij mij nooit goed gewerkt. Pas nu met iOS6 op de 4s werkt het zoals het hoort. En ook op de iPad3 doet ie het zoals het moet. Ik heb vanmiddag m'n 4s gerestored en het werkt nog steeds goed (en iTunes Match werkt ook weer!). Het moet iets softwarematigs zijn omdat het bij mij nooit werkte en nu wel ineens. En als het een bug is moet het ergens door getriggerd worden. Maar wat?
  #10  
Oud 21 September 2012, 21:12
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

Ja is ook raar. Heb al alles reset en met niks erop.. Maar steeds niks
  #11  
Oud 21 September 2012, 21:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Geen idee. Maar bij mij werkt hij momenteel andersom. Feller in het donker en in het licht donkerder.
Ik had eerder op de avond al problemen met men Wi-Fi dus na de update is het een na het andere al fout gegaan.

We kunnen alleen maar hopen dat meer mensen er last van hebben of krijgen zodat Apple er iets aan doet.
  #12  
Oud 21 September 2012, 23:32
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

Ja want dit is echt irritant
  #13  
Oud 22 September 2012, 13:57
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Vandaag lijkt het wel al terug beter te werken. Raar maar waar. Heb niks speciaals gedaan buiten het automatisch aanpassen wat uit en aan te zetten.
  #14  
Oud 22 September 2012, 14:23
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

Ok hier nog niks..
  #15  
Oud 24 September 2012, 17:59
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb de schuif helemaal naar links gezet en pas automatisch aan staat ook aan. Nu werkt het weer perfect.
  #16  
Oud 24 September 2012, 18:26
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

hmmz, net gedaan, heel donker en blijft donker... terwijl auto pas aan aan staan...
  #17  
Oud 24 September 2012, 19:19
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 11
Standaard

Toestel al op standby gezet en er weer uit gehaald?
  #18  
Oud 24 September 2012, 19:53
» iPhone NL 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2012
Berichten: 8
Standaard

yup . al paar keer vergrendeld, maar werkt niet
  #19  
Oud 3 October 2012, 21:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 59
Send a message via twitter to Imemyself
Standaard

Zelfde probleem hier.
Iemand al oplossing ervoor behalve wachten en beetje uit en aan doen? Want dat helpt tot nu toe nog niet echt.

Met iOS 5 deed ie het prima trouwens.
  #20  
Oud 3 October 2012, 21:58
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 568
Stuur een bericht via MSN naar flappah Stuur een bericht via Yahoo naar flappah Send a message via twitter to flappah
Standaard

Het lijkt erop dat alleen een restore het oplost. Op discussions@apple vond ik een draadje waarin dit eigenlijk alleen maar als de werkende oplossing wordt gegeven: https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
nike+ sensor voor iphone jogti Koopinformatie Nederland 6 2 January 2012 11:59
Proximity Sensor iPhone 4 AmpSource iPhone algemeen 64 30 November 2010 16:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.