iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iOS 6 telefoon gedrag slechter (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/125462-ios-6-telefoon-gedrag-slechter.html)

GerrSplit 21-09-12 18:50

iOS 6 telefoon gedrag slechter
 
Sinds IOS6 op mijn iPhone4 is het telefoongedrag slechter geworden:

. Bij gebruik van de oortjes hoor ik mezelf in een galm terug.
. Tijdens het bellen gaat het scherm op zwart waardoor ik de telefoon opties zoals mute of het gesprek be-eindigen kwijt ben.

Dat vind ik bepaald niet leuk en het weegt zeker niet op tegen de maar beperkte extra die je op de iPhone 4 krijgt met IOS 6. Eigenlijk heeft IOS 6 op de iPhone 4 geen zin.

Is dit oplosbaar of moet ik nu terug naar IOS 5?

bapekawss 21-09-12 19:01

mischien iets mis gegaan tijdens update ff opnieuw doen als dat kan?

ballegooier 21-09-12 20:11

Ik zou idd nog eens herstellen proberen. En terug naar eerdere firmware (downgraden) kan alleen als je SHSH Blobs hebt opgeslagen.

GerrSplit 28-09-12 11:12

Na wat experimenteerwerk de volgende update.

De echo doet zich voor als ik tijdens het gesprek de Apple headset (de oortjes) in de telefoon stop. Ik schakel dan dus over van telefoneren zonder headset naar met headset.

Als ik de telefoon opneem of iemand bel terwijl de headset al is ingeplugd, dan heb ik geen echo.

Kwestie dus van een programmeerfoutje van de Telefoon app. Nu ik dit weet kan ik ermee leven.

Groet,

Gerrit

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 september 2012 om 10:21 ----------

O ja en het scherm gaat tijdens het bellen op een gegeven moment op zwart. Door het scherm aan te raken start de telefoon app niet. Wel als ik eerst op de home knop druk en daarna met het schuifje de telefoon weer ontgrendel kom ik weer bij de telefoon app om op de hangen. Tja, het werkt maar het is niet super handig. Ik moet er wel bij zeggen dat ik een hoog beveiligingsnivo op mijn iPhone aan heb staan omdat ik ook zakelijke informatie op de iPhone heb staan, mischien heeft dat er ook iets mee te maken.

Afijn, ik blijf op IOS6. Het werkt snel op mijn iPhone4 en de batterij is voldoende voor een hele dag intensief gebruik.

privateraver 25-10-12 11:50

Hey, Ik heb ook sinds IOS6 een echo tijdens mijn gesprekken. En dit zowel zonder gebruik van headset, met headset en zelfs op bluethoot in de auto. Voorheen nooit gehad, en nu bijna altijd. Hoe hoger het volume staat, hoe erger, wat logisch is. Heb het wel blijkbaar enkel bij telefoons naar proximus (ben zelf ook proximus)

ergoboy 25-10-12 22:02

nog nooit last van gehad bij mijn iphone4


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:29.