iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone van vriend via mijn account (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/125886-iphone-vriend-via-mijn-account.html)

Ryan199 25-09-12 10:04

Iphone van vriend via mijn account
 
Hallo allemaal!

Als eerste ben ik hier net nieuw, dus mijn excuses als ik deze vraag verkeerd post of iets dergelijks ;)
Ik heb een vraagje en ik denk dat er wel mensen zijn die me hier kunnen helpen!

Mijn vader heeft een ipad waar ik een apple id voor heb aangemaakt maar sinds zijn eigen account hebben we er verder nooit problemen mee. Nu is het zo dat mijn vriend sinds een maand een iphone heeft en omdat hij er zo goed als niks vanaf wist heb ik hem met een paar dingen geholpen en hem mijn apple id gegeven zodat hij alvast wat apps kon downloaden tot hij zijn eigen account zou hebben.

Nu krijg ik zelf ook een dezer dagen mijn eerste iphone maar vanochtend in mijn mailbox zag ik een bericht dat mijn vriend via mijn apple id IOS 6 had geupdate en ik kreeg een instructie van welkom bij iCloud terwijl hij deze niet erop heeft gezet (misschien met de update gebeurd?)

Nu is mijn vraag dus of alles dalijk wel goed gaat functioneren op mijn eigen toestel? Het is raadzaam als mijn vriend zijn eigen id gaat aanmaken maar moet hij zijn toestel resetten? Of is het genoeg om alle apps te verwijderen?

Alvast bedankt! :d


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:55.