iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wis alle inhoud. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/126057-wis-alle-inhoud.html)

apotheosis 26-09-12 20:51

Wis alle inhoud.
 
Als ge naar instellingen-algemeen gaat dan kan je stel opnieuw in tikken onderaan en dan zie je staan; wis alle inhoud en instellingen.
Mijn vraag is; als ik dit zou doen; wist deze dan ook je/de apps?

Ik verkoop mijn 4s aan ne kameraad van mij maar die wil dat de game van wild blood er blijft opstaan; waarom, ik heb daar 30 euro aan gespendeerd en dat peetje is zeer sterk nu en dat heeft zeer veel tijd en moeite gekost.
Daarom is het dus de bedoeling de apps er blijven opstaan, als je de game wist ofzo dan is alles voor noppes geweest.
Uiteraard zitten er paswoorden en weet ik nog allemaal in die iPhone, ik wil dat dit alles gewist word, dus de vraag is dat als ik wis alle inhoud en instellingen doe of de apps ook allemaal gewist worden of niet?

lgxmkl1 26-09-12 20:56

Als je daarop drukt dan wordt alles gewist, ook de apps. Het toestel is dan terug naar de fabrieksinstellingen. Wel kun je vervolgens weer inloggen met jouw Apple ID en de game weer opnieuw downloaden.

apotheosis 26-09-12 21:02

Goed dat je het zegt ze, amaai, tis wel datk hier nen topic over geopend heb, weer iets dat ik bij weet :), merci. Dit mag ik dus niet doen, hoe ik dat moet oplossen van mijn andere stuff die er wel af moet,mja, gelukkig kan ik mijne maat wel vertrouwen, die zal nooit wat misdoen met mijn gegevens, ik zal deze dan proberen manueel te wissen.

En die andere dingen zoals herstel alle instellingen en herstel locatie en privacy, dat is mss hetgeen ik moet doen dan?

lgxmkl1 26-09-12 21:03

Haha, je bent manueel natuurlijk wel even bezig, maar dat is wel de veiligste optie! :) Succes!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:33.