iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gegevens kwijt bij kapotte Iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/126198-gegevens-kwijt-kapotte-iphone.html)

LauraH 28-09-12 01:55

Gegevens kwijt bij kapotte Iphone
 
Hoi,

Mijn Iphone is vandaag kapot gegaan. Omdat Itunes eerder een aantal problemen gaf, heb ik geen back-up. Mijn telefoon viel helemaal uit elkaar, maar werkte nog wel (zonder scherm ed). Het eerste was ik dus gedaan heb, is gesynct met Itunes. Maar... Ik denk dat hij op de een of andere manier terug is gegaan naar een reservekopie (=niets, want die was er niet), in plaats van een kopie heeft gemaakt. Het gevolg: alle contacten en foto's kwijt. Apps zijn op de een of andere manier wel gebleven. Is er nog redding mogelijk?

Groet,
Laura

apotheosis 28-09-12 05:14

Zitten die bv niet in de icloud?
Of heb je niet je foto's op pc of externe harde schijf gezet? Zijn allemaal zaken die ik doe als ik het echt belangrijk vind wetende er altijd iets met electronica kan gebeuren.
Ik gebruik ook photostream, is handig, soms moetk wel eens wissen en herinstalleren op de pc (geen flauw idee hoe da komt).
Geen idee of je u foto's nu nog kan recupereren als deze niet in de icloud steken of op je pc/externe harde schijf staan.
U apps ben je niet kwijt als je je zelfde account blijft gebruiken, muziek en apps= gekocht en zijn van u en kan je zoveel wissen en herinstalleren zoveel je wil.

LauraH 28-09-12 13:40

Nee, ze zitten nergens meer... Stom uiteraard... Ik zou dus eigenlijk het teruggaan naar de reservekopie ongedaan willen maken, maar vrees dat dat niet tot de mogelijkheden behoort? Of heeft iemand daar toevallig suggesties voor?

bapekawss 28-09-12 13:46

waarom zou die terug gaan naar reserve kopie als je em laat vallen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:13.