iPhone 4 hoe instellen?

iPhone 4 hoe instellen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Boys, Heb een nieuwe iPhone 4, omdat mijn oude Iphone 4 niet meer 100% was. Ik heb gewoon mijn nieuwe Iphone 4 geconfigureerd vanaf mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 September 2012, 21:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard iPhone 4 hoe instellen?

Boys,

Heb een nieuwe iPhone 4, omdat mijn oude Iphone 4 niet meer 100% was.

Ik heb gewoon mijn nieuwe Iphone 4 geconfigureerd vanaf mijn reservekopie van mijn oude Iphone 4.

Alleen hij doet best sloom, bijvoorbeeld whatsap doet heel traag. Wi-Fi connect die soms maar dan gaat die Wi-Fi weer uit en moet ik het handmatig weer aanzetten....

Komt dat omdat ik het heb teruggezet vanaf reservekopie? Had ik beter als nieuwe Iphone kunnen configureren.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2012, 22:05
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

Volgens je beschrijving heb je geen jailbreak? is dat nogsteeds zo? want daardoor loopt wel trager.. en zit je nogsteeds op dezelfde firmware?
  #3  
Oud 28 September 2012, 22:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Ja zit denk ik wel op zelfde firmware, weet niet precies en jailbreak heb ik ook niet. Als je gewoon terugzet vanaf reservekopie oude telefoon, zit je dan op oude firmware? De reservekopie is 5 weken oud ofzo.

Edit:
Als ik dichtbij de Router ga staan en de Wi-Fi probeer te zoeken vind die het wel. Als ik dan weer naar boven ga, kan ik 5/10 minuten gebruik maken van Wi-Fi maar daarna valt Wi-Fi weer uit op mijn iPhone..

Laatst gewijzigd door Hermadrid; 28 September 2012 om 22:27.
  #4  
Oud 28 September 2012, 23:12
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

hmm, naast het feit dat de apps welk internet/Wi-Fi gebruiken, metk je dan nog wat tragere dingen?
zonee, zou ik zeggen begin eens met de firmware in je router te updaten, daarna je Wi-Fi wachtwoord op een iPhone vriendelijke manier in te stellen, namelijk WPA2-PSK (AES).

vervolgens je router iets te verplaatsen, misschien dat hij storing krijgt van een tv, of een oudere magnetron.. (kan ook vd buren zijn)
  #5  
Oud 28 September 2012, 23:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Ik heb kpnicon Thomson router, die update toch vanzelf? Dat is mijn teminste verteld en mijn beveiiliing staat op WPA 2 personal - AES.

Router verplaatsten ga ik even proberen
  #6  
Oud 28 September 2012, 23:46
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

als je op een vaste pc bent aangesloten log is in op je router,
start-> uitvoeren-> cmd, enter-> ipconfig /all
achter de netwerk kaart welk in gebruik is staat achter standaard gateway bv
192.168.1.1
typ dan in je internetbalk waar je normaal www..... intypt
kijk is of je een firmware update kunt doen,
onthoud wel, als het kan, je Wi-Fi instellingen staan standaard, dus geen WW enzo
  #7  
Oud 29 September 2012, 00:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

kan helaas niks vinden over een update...
  #8  
Oud 29 September 2012, 00:21
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

nouwja update/upgrade moet vrij duidelijk zichtbaar zijn, toch denk ik aan een stoorzender mocht je wel up-to-date zijn.
in mijn vorige huis kreeg ik bv storing op mijn tv doordat de buren hun ouderwetse bakbeest precies aan de andere kant van de muur hebben staan.
verplaats hem desnoods tijdelijk zover de kabel reikt? kijken wat er gebeurd
  #9  
Oud 29 September 2012, 00:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Is goed, was dat ook bij jou dan? Dat je WI-FI hele wegvalt en na tijdje weer vanzelf komt. Zo gaat het maar door bij mij...
  #10  
Oud 29 September 2012, 00:23
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

ik heb met Wi-Fi veel problemen gehad doordat ik een retro magnetron had, zette ik die aan, viel de gehele Wi-Fi weg...
  #11  
Oud 29 September 2012, 00:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

echt ***** man gevoelige aparaten dus... Ik ga morrgen even router verplaatsten zoals je zei.
  #12  
Oud 29 September 2012, 00:44
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

kijk al het apparatuur, zelfs internetkabels, stralen een straling uit.
als je een niet afgeschermde internetkabel, naast een andere internet kabel legt, geeft dit storing.
ik heb laatst een netwerk aangelegd voor een groot bekend bedrijf, en daar heb ik de netwerk kabels vanaf de meterkast minstens 40cm afstandelijk aangelegd, puur om dat feit.

je ziet het niet, je voelt het niet, maar zelfs te telefoon straling als die naast je ligt werkt op je hersens, niet om een of ander raar verhaal te beginnen maar het is de waarheid.

als je dat onthoud, en afstand creëert tussen stralingsvelden van ELK apparatuur krijg je het beste resultaat..

wat heeeel stom kan klinken, er zijn van die handmatige "kloppers" die dingen die waar je met de hand slagroom mee klopt enzo, steek die maar is op je Wi-Fi antenne bv, met het handvat naar beneden, werkt als een versterker
  #13  
Oud 29 September 2012, 01:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

maar weet je wat raar is, mijn pc en ps 3 hebben ook internetverbinding met wi-fi en die doen het gewoon wel normaal....
  #14  
Oud 29 September 2012, 19:45
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

dat is idd wel vreemd, miss moet je eff via Wi-Fi, je dns veranderen ?
  #15  
Oud 29 September 2012, 20:00
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok Bekijk bericht
dat is idd wel vreemd, miss moet je eff via Wi-Fi, je dns veranderen ?
Met het veranderen van de Domain Name Server (DNS) en een slagroomklopper zou men dus de werking van een IEEE 802.11a/b/g/n draadloos netwerk kunnen verbeteren

Ik ga het onmiddellijk proberen

Citaat:
kijk al het apparatuur, zelfs internetkabels, stralen een straling uit.
als je een niet afgeschermde internetkabel, naast een andere internet kabel legt, geeft dit storing.
Weet jij ook waar ik niet stralende "internetkabels" kan kopen. Ik gebruik nu nog steeds Unshielded Twisted Pair (UTP) ethernetkabels
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #16  
Oud 29 September 2012, 20:06
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

haha kijk, door het materiaal welk in de slagroomklopper word gebruikt, geleid het aan de antenne en door een grotere antenne creeer je een groter bereik..
en door dns te veranderen in je iPhone, niet ergens anders, kan ook in je voordeel werken
  #17  
Oud 29 September 2012, 20:13
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok Bekijk bericht
haha kijk, door het materiaal welk in de slagroomklopper word gebruikt, geleid het aan de antenne en door een grotere antenne creeer je een groter bereik..
Dus de natuurwet dat de lengte van een antenne L 1/2 of L 1/4 is hebben ze afgeschaft.

L = Lambda = c/f.

Goed om te weten. Bedankt
  #18  
Oud 29 September 2012, 20:25
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

nouwja om precies te zijn,
r = sqrt ((lambda*d1*d2) / (d1+d2))
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Wi-Fi.jpg‎ (20,5 KB, 6x gelezen)
  #19  
Oud 29 September 2012, 20:30
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dhrlok Bekijk bericht
nouwja om precies te zijn,
r = sqrt ((lambda*d1*d2) / (d1+d2))
Ik denk dat jij geen idee hebt wat die radius vergelijking betekent

Maar goed, ik ga het hier bij laten. Ik ga nu op zoek naar slagroomkloppers en internetkabels.
  #20  
Oud 29 September 2012, 20:42
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 46
Standaard

nee iid
radius, straal, netwerk vergroten..

maar ik moet je zeggen, ik ben gaan kijken in mijn situatie ik heb nml 2 iphones,
men iphone 4 loopt op 5.1.1, Wi-Fi werkt perfect,
men iPhone 4S loopt op 6.0, Wi-Fi werkt maar zoals je aan geeft trager.
download ik hetzelfde bestand, tegelijk startend op hetzelfde Wi-Fi netwerk met mobiel netwerk uit is men iphone 4 sneller.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe moet ik WIKANGO instellen Cayenneke iPhone Apps 12 29 April 2013 09:36
Hoe kan ik mijn Iphone 3g instellen voor continu internet markyvonne iPhone algemeen 2 9 January 2011 15:48
Hoe 802.1x WEP OBA instellen? iKremers Wi-Fi 1 5 August 2009 15:31
Hoe instellen achtergrond Haagze sf2 Ringtones en Wallpapers 5 26 May 2008 20:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:20.