iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 5 Muziek App probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/126368-iphone-5-muziek-app-probleem.html)

TakkU 29-09-12 19:27

iPhone 5 Muziek App probleem
 
Sinds vandaag heb ik mijn iPhone 5 32GB binnen, en ik heb hier de iCloud backup van m'n iPhone 4 opgezet. Vervolgens sync ik de muziek met mijn iTunes, en wil ik de muziek app openen.

Als ik de muziek app open heb ik alleen het volgende probleem. Hij begint automatisch zonder dat ik iets aantik door mn hele lijst te scrollen. Hij gaat van track naar track zonder dat ik op play of wat dan ook druk. Hij begint direct bij het openen van de muziek app. Probleem lijkt hetzelfde alsof iemand constant op volgend nummer aan het drukken is.

Nou heb ik op internet gevonden dat er meer mensen zijn met dit probleem, en hier werd aangegeven dat je via iTunes sync muziek uit moest zetten, syncen zodat alle muziek eraf gehaald word, en daarna syncen weer aan moet zetten. Dit zou het op moeten lossen. Heb dit nu 2x geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde probleem. Weet hier iemand een permanente oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:47.