iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   WEDICT en GOOGLE MAPS (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/12642-wedict-google-maps.html)

STASKO 09-05-08 14:06

WEDICT en GOOGLE MAPS
 
Hallo,

ik heb grote problemen met wedict, iedereen blijkt de problemen zo op te lossen maar bij mij werken de normale procedures niet.

ik heb het programma geinstalleerd en daarna wordnet geinstalleerd en de Britannica van 6mb vanaf de installer.

nou ook heb ik geprobeerd een woordenboek te donwloaden, die moest ik omzetten van dict.dz naar dict.gz zodat hij het woordenboek weer inpakte.

Nou uitpakken hielp niet want nu was uiteraard het bestand zogenaamd beschadigd.

dus verplaatsen naar de var/root./wedict map had ook geen zin.

Ook daar heb ik een probleem! Ik heb wel een wedict.app map in de appliccaties map maar geen map onder var/root etc, dus moest ikzelf een wedict map aanmaken.

Ik heb ook nog had gezocht naar de britannica bestanden dia ik vanaf de installer had geinstalleerd maar die zijn nergens te vinden op mijn iphone, dus kan ik ze ook niet omzetten via winscp naar 0777.

Verders als ik zoek in Wedict krijg ik altijd ALTIJD NOT FOUND! de melding die aangeeft dat dit programma dus gewoon ***** functioneerd, wat doe ik verkeerd en waarom werkt het niet?

okaj volgende vraag, waarom kan ik via de installer geen google maps installeren? die is namelijk na een update verwijderd van mijn iphone.

ook via internet is er geen googlemaps 1.1.3 te vinden zodat ik hem via winscp zou kunnen installeren, maar via de installer krijg ik de zo normale opmerking COULD NOT FIND HOST of DOWNLOAD FAILLED.

Ook het updaten van communnity sources refreshes etc etc heb ik allaang geprobeerd maar niks werkt voor mijn iphone.

als iemand mijn bericht heeft gelezen er er iets wijzer van is geworden laat me weten hoe ik deze 2 problemen kan oplossen alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:21.