iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan geen agenda uitnodiging accepteren sinds ios6 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/126871-geen-agenda-uitnodiging-accepteren-sinds-ios6.html)

Ferarie 05-10-12 12:57

Kan geen agenda uitnodiging accepteren sinds ios6
 
Ik deel de agenda van mijn vrouw en anders om via Google exchange. Nu krijg ik sinds de installatie van ios6 een uitnodiging als mijn vrouw een item in haar agenda zet. Voor heen kreeg ik alleen een mail. Als ik dan naar mijn agenda ga krijg ik een schermpje met misschien sla af en accepteren geen van alle knoppen werkt!! Het 1 bij de agenda app is ook niet te verwijderen. alleen door de afspraak weg te halen.
Heeft iemand hier ook last van. Hoe zorg ik dat ik de uitnodigingen kan accepteren of nog beter hoe schakel ik de meldingen/uitnodigingen uit en word de afspraak net zo als in ios5 gewoon in de agenda geplaats.

coelho 13-11-12 23:18

Ben al de hele avond aan het zoeken of dit een google probleem is of een ios probleem. Ben er nog niet uit. Eerlijk gezegd dacht ik dat het niet optrad toen we beide iOS 6 hadden en zijn de problemen pas ontstaan toen ik naar iOS 6.0.1 ben gegaan, maar zeker weten doe ik het niet. Het is in ieder geval irritant, al kun je natuurlijk de uitnodigingen gewoon in je agenda laten staan zonder ze te accepteren of af te wijzen.

Ik zit er aan te denken om de omslachtige google constructie te laten voor wat het is en over te stappen op een gedeelde iCloud agenda. Iemand daar goede ervaringen mee? En hoe ga ik ooit al mijn afspraken overzetten...

XIII 13-11-12 23:28

In mijn beleving is dit een iOS 6.0.1 probleem:

Google Calendar: afspraken sinds iOS 6.0.1 update met vreemde uitnodigingen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:14.