iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Lightning connector en Speaker dock (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/127891-lightning-connector-speaker-dock.html)

Johanson 20-10-12 13:27

Lightning connector en Speaker dock
 
Hoi iedereen,

Zoals vele was ik ontzettend blij met de komst van de nieuwe iphone5. Het enige grote nadeel voor mij is ( ik wacht nog op de levering van de nieuwe ) dat ik mijn mooie speakerdock niet meer kan gebruiken vanwege die nieuwe connector.

Nu baalde ik hier best wel van dus ben opzoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem. Nu kwam ik na een zoektocht dit tegen :

auris: Bluetooth® for your Dock by Touchkraft LLC — Kickstarter

Nu is mijn vraag heeft iemand ervaring met zoiets soortgelijks? En als er meerder mensen interesse in dit hebben kunnen we eens kijken of we zoiets hier naar toe kunnen halen?

Bedankt voor jullie hulp.

mast42000 20-10-12 18:55

Zit met hetzelfde probleem. Heb hier zeker ook interesse voor!

mrboolean 20-10-12 19:45

Het ziet er handig uit. Ik vraag me alleen af waarom het via Kickstarter moet worden geintroduceerd, want zo nieuw is het namelijk niet. Als je googelt op bv "bluetooth music receiver 30 pin" dan krijg je verschillende modellen die al te koop zijn.

Bv,Amazon, Wavejamr, Newegg, etc.

En als je een goedkope zoekt. Op Dealextreme hebben ze zelfs een versie voor 11 dollar.

Johanson 22-10-12 06:06

Thanks Mr.Boolean nu denk ik dat het "nieuwe" aan dit model het feit is dat Bluetooth 4.0 is. Daarnaast zit er een kabel bij dat je ook niet dock apparatuur kan om wisselen naar een Bluetooth device.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:27.