iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Tunewiki... ''lyrics not found'' bij elk liedjes! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/12824-tunewiki-lyrics-not-found-elk-liedjes.html)

orli 13-05-08 00:36

Tunewiki... ''lyrics not found'' bij elk liedjes!
 
Ik heb net tunewiki gedownload geweldig programma alleen bij elk nummer krijg ik lyrics not found nou staat op hun website wel handleiding dat je permission ofzo moet verzetten maar dit geldt voor 1.1.3. bij 1.1.4 zou die moeten werken en bij mij werkt die dus niet terwijl die lyrics er degelijk zijn, heeftiemand een oplossing?

orli 13-05-08 00:54

ik wil niet tachtig topics gaan starten dus even hier dan... ik heb open ssh geinstalleerd maar die schijnt erg je batterij te vreten daarnaast heb ik services geinstalleerd daar kan je het wel aan en uitzetten

de vraag is

HOE UNINSTALL JE OPENSSH? HET staat niet bij je uninstall lijstje, en via winscp kom ik er niet in en vind het een heel gedoe, is er een makkelijker manier?

en dat winscp, kan je ook connection maken als je niet op je eigen wi fi zit maar op de verbinding van je buurman?

orli 13-05-08 01:00

oooh volgens mij snap ik hem al..

ssh is gewoon een service die erop zit nu, met die services prog kan je ssh dus aan en uit zetten als het uitstaat is er niks aan de hand en vreet het je batterij ook niet, klopt dat?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:22.