iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S blijft 'zoeken...' naar netwerk (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/128318-iphone-4s-blijft-zoeken-naar-netwerk.html)

maarteun 26-10-12 12:51

iPhone 4S blijft 'zoeken...' naar netwerk
 
Mijn iPhone 4S geeft alleen maar aan: 'Zoeken...' Hij maakt dus geen verbinding met een aanbieder. Wi-Fi netwerk werkt prima. Heb al diverse keren herstart, simkaart verwijderd etc. Hij vraagt dus ook niet om een simcode bij het aanzetten...

iemand een idee...?

Werner1963 26-10-12 13:30

Als je de sim verwijderd, krijg je dan de boodschap " Geen simkaart "?

sjommertbmw 12-11-12 12:06

Ik heb dit probleem de laatste tijd ook steeds vaker na het vervangen van het scherm van een iphone 4 of 4s. Telefoon reageert ook niet bij verwijderen simkaart, linksboven staat continu "Zoeken". Meestal na een aantal resets, vliegtuigmodus aan/uit,simkaart eruit en erin, krijg ik ineens weer netwerk, maar waar het aan ligt is mij onduidelijk.

maarteun 12-11-12 12:47

Nee na simkaart er uit gehaald te hebben ook geen verandering van de staat. naar de apple store geweest in Amsterdam, en daar hebben ze m omgeruild, omdat ze het ook niet konden verklaren!

Wel heb ik er nu eentje gekregen met een gigantisch slechte accu. Nu zo'n 3 uurtjes van de stroom af en al weer leeg... Kan toch niet? Zonder overmatig gebruik.. Zal van t weekend wel weer langs gaan ofzo... Vind dit niet kunnen en ben zo best wel ontevreden.. Dit is al mn 3e (!!!!) iphone binnen een jaar!!! Heb nog nooit zo veel klachten gehad, hij is 2 x vervangen gelukkig, maar heb ook 2x een week zonder iphone gemoeten en dat is toch wel vervelend als je heilig gelooft in deze telefoon!! Nu ben ik dus haast genoodzaakt weer er naar toe te gaan, want ook na volledig herstel werkt hij niet beter.

jullie iets?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:58.