iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 verbogen, proximitysensor defect. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/128408-iphone-4-verbogen-proximitysensor-defect.html)

Arend01 27-10-12 20:38

iPhone 4 verbogen, proximitysensor defect.
 
1 Bijlage(n)
Beste lezers,

Ik heb een probleem met mijn iPhone. Zoals je op de foto kan zien, is de behuizing aan 1 kant verbogen! Waarschijnlijk is 1 van onze kinderen op de telefoon gaan zitten.

De telefoon doet het wel nog gewoon maar hij begint wel wat kuren te vertonen. Ik zal het proberen uit te leggen en ik hoop echt dat iemand mij kan/ wil helpen!

Door het verbuigen van de behuizing is de voorplaat op 1 hoek los komen te zitten. Ook ligt de homebutton heel erg diep in de telefoon.

Ook in het gebruik een bug: normaal, gaat het toetsenbord op slot wanneer ik aan het bellen ben. Dat voorkomt dat je met je wang een toets aanraakt tijdens het bellen. Dat doet de telefoon niet meer. Dus als ik nu aan het bellen ben, raakt mijn wang het toetsenbord aan en verbreek ik de verbinding of gaat het gesprek op de luidspreker!

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Uiteraard ben ik al terug geweest naar de Phonehouse maar daar zeggen ze dat er niets anders op zit dan een nieuwe kopen.
De telefoon heb ik 9 maanden gekregen bij een abo bij Tele2 via GSMwijzer.

Groetjes, Jill.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:05.